La Fira Expoentreteniment d’Almassora es trasllada a La Garrofera amb la sostenibilitat i el reciclatge per bandera

Banda del Drac_02-eco21

La naturalesa, l’ecologia i el reciclatge convertits en divertits espectacles, cercaviles, tallers i conta  contes perquè els més menuts prenguen consciència mentre s’ho passen pipa. Eixa és l’aposta per a enguany de la tradicional fira nadalenca Expoentreteniment d’Almassora, que es trasllada al poliesportiu La Garrofera per a oferir, amb entrada lliure, un munt d’activitats lúdiques i esportives de dilluns 28 a dimecres 30 de desembre.

Tres espectacles encapçalen la programació d’Expoentreteniment, començant pel cercavila inaugural dilluns 28 a les 10:45 des de la plaça Santa Isabel fins a La Garrofera, en el qual la companyia Iknotiz s’inspirarà en la bellesa de la vida en el mar amb Sueños marinos . El mateix dilluns, a les 19:00, la companyia Splai Teatre tancarà la jornada amb El Reciclamàtic, basada en una màquina inventada pel professor Lumbreta, eminent científic que narra com ha anat creixent la contaminació en la història i, a través de cançons i situacions còmiques, com contribuir a pal·liar eixa situació des de casa separant els residus.

arbret

La clausura de la fira, dimecres 30 a les 19:30 en la plaça Pere Cornell després d’un nou cercavila d’Iknotiz, també tindrà un marcat caràcter verd, amb l’espectacle ECO 21 de La Banda del Drac: una gran festa basada en cançons i jocs amb els Super Herois Ecològics, els quals explicaran als més menuts de forma divertida que el planeta està en perill i que només amb la participació de tots els habitants de la Terra se salvarà.

Durant els tres dies que dura Expoentreteniment (en horari d’11:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:00) els participants podran gaudir de tallers esportius, de cuina, de disfresses o de manualitats, a més de tres sessions de conta contes diàries, de la mà de les associacions i entitats juvenils que han col·laborat amb l’Ajuntament d’Almassora per a donar forma a la fira d’oci. Entre altres activitats, hi haurà tallers amb Swing Dance Almassora, jocs amb Otaku Kyoukai o l’Arbre Solidari amb Grup Scout Tramuntana. Precisament, dimecres 30 a les 18:45 se sortejaran els regals entre els participants en l’Arbre de la Solidaritat, que arreplegarà joguets per a lliurar-los a organització benèfiques.

La fira nadalenca també servirà per a mostrar les millors il·lustracions dels escolars d’Almassora participants en el concurs Pinta el Nadal, a més de la mascota guanyadora per a Expoentreteniment, “Arbret”, un divertit dibuix d’Andy Joshua David, alumne del col·legi Regina Violant.

PROGRAMACIÓ D’EXPROENTRENIMENT (HORARI: 11:00-14:00 y 16:30-20:00):

Dilluns, 28 de desembre

10:15. Comença el recorregut d’Expo Tren.
10:45. Plaça Santa Isabel. Cercavila des de la plaça Santa Isabel fins al poliesportiu La Garrofera, amb l’espectacle Sueños marinos de la companyia Iknotiz.
11:00. Comencen les activitats de la Fira Expoentreteniment en el poliesportiu La Garrofera.
13:00. Conta contes El país de las cucarachas largas.
17:00. Conta contes El pez irisado.
18:30. Lliurament dels premis dels concursos “Mascota” i “Pinta el Nadal”.
19:00. Espectacle El Reciclamàtic, d’Splai Teatre.

Dimarts, 29 de desembre

11:00. Punteria amb Amics del Tiraxines.
12:00. Conta contes El monstruo de colores.
13:00. Conta contes El país de las cucarachas largas.
17:30. Conta contes Por cuatro esquinitas de nada.
19:30. Cercaviles amb l’Escola de Tambors.

Dimecres, 30 de desembre

11:00. Partides de Pilota amb Club Pilotari Almassora.
11:00. Conta contes Te quiero.
12:00. Gimcana amb Aja i Tria Tu.
13:00. Conta contes Por cuatro esquinitas de nada.
17:30. Conta contes El país de las cucarachas largas.
18:45. Sorteig de regals Arbre de la Solidaritat.
19:00. Cercavila amb la companyia Iknotiz fins a la plaça Pere Cornell.
19:30. Plaza Pere Cornell. Espectacle de clausura: ECO 21 de La Banda del Drac.

El Recilmàtic, d'Splai Teatre.

‘El Recilmàtic’, d’Splai Teatre.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “La Fira Expoentreteniment d’Almassora es trasllada a La Garrofera amb la sostenibilitat i el reciclatge per bandera

  1. Pingback: Espai Menut | Navidades de diversión. La Fira d'Oci Infantil i Juvenil de Nadal, Expoentreteniment, Nadalàndia y Burisplay despiden el año

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!