La Sala Zona 3 obri l’any nou amb fantasia i humor amb ‘La clau daurada i els reis’

teatroensalazona3

Després d’un -merescut- descans durant les vacances de Nadal, la Sala Zona 3 torna a la càrrega en 2016 amb la seua habitual oferta de cursos, adaptats a diferents edats (pots trobar tota la informació en la seua pàgina web), master class i espectacles per a públic familiar i infantil i adult. La sala polivalent de la calle Bisbe Salines recupera, després del seu èxit en sessions passades en Zona 3, el divertidíssim espectacle La llave dorada y los reyes el dissabte 9 de gener a les 17.30, amb una aportació de 4 euros.

Teatre infantil carregat de bon humor i imaginació que gaudirà tota la família. La llave dorada y los reyes és un joc entre el que som i el que volem ser ple de fantasia. Animació, aventura, desimboltura i riallades per a traure aqueix altre jo, aquell del que parlava William Shakespeare en Hamlet: “Ser o no ser”. Hi haurà una clau, que obrirà les portes a la fantasia i imaginació, un lloc en el qual poder ser des de l’heroi o heroïna fins al príncep granota. Amb aquesta clau tot serà possible per a ells i elles, i divertit.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!