Las Auténticas i Contaclown en el primer aniversari de Baobab

mumo

Un museu mòbil que trasllada l’art contemporani als xiquets i xiquetes d’una forma totalment diferent, la música de Las Auténticas amb Contaclown per a celebrar el primer aniversari de Baobab, confeccionar la seua disfressa reutilitzant materials  per a un Carnestoltes que es convirteix en protagonista o crear el seu propi conte. També podran divertir-se mentre fan exercici amb la capoeira o donar forma a un original mandala. Tot açò entre la programació per als mesos de gener, febrer i març de Vila-real, que alberga dues propostes per a públic familiar i infantil, i la gran quantitat de cursos i tallers que ofereixen desde l’Espai Jove. Sense oblidar un taller vivencial dirigit a mares, pares i persones interessades en aquest àmbit. Pren nota:

Vesprada màgica en benefici de l’associació ALUDME

Vesprada de màgia solidària que comptarà amb la maga i il·lusionista de Vila-real Patricia Ferrero, el Mag Laguer, el còmic i sorprenent Mag Pinchito i el duo Magia a Dos, format pels mags Juanjo i Adrian.
Lloc: Auditori Municipal
Dia: 16 gener
Hora: 17.00
Preu: 5 euros

I ANIVERSARI BAOBAB

lasautenticas_pau bellidoEste grup de treball celebra el seu primer aniversari. Tot un any en el qual Baobab ha estat realitzant activitats i tallers per a xiquets en diferents llocs i esdeveniments, i que celebren amb un concert (a les 18.00) de Las Auténticas, banda tribut de Los Auténticos formada per l’última generació de la família Morcillo, un cercaviles a càrrec de Contaclown (a les 19.00) i moltes sorpreses.
Lloc: Àgora de la plaça Major i Casa dels Mundina
Dia: 22 gener
Hora: 17.30
Preu: Entrada lliure

CARNESTOLTES

Començarà a les 18.00 amb la concentració de disfresses a la plaça Major per a continuar amb una cercavila amb animació pels carrers de Ramón y Cajal, avinguda de la Murà, Francesc Tàrrega, Pere Gil, Polo de Bernabé, Michalovce i avinguda de Grècia. Cloenda de la festa a la sala Gossip amb castell de focs artificials.
Lugar: Desde la plaça Major, pels carrers de la ciutat
Hora: 18.00

MuMo

Un nou concepte de museu, i és que MuMo és un museu mòbil per a xiquets i xiquetes basat en la convicció de que l’art és una eina d’obertura, intercanvi i descobriment del món. Interactuaran, compartiran i es xoparan de l’art contemporani a través de diferents peces de múltiples artistes, on s’enfrontaran a la creació. Aquest museu mòbil, que converteix la seua estructura de contenidor en un espai amb diferents zones, arriba a Espanya enguany i Vila-real serà una de les parades.
Lloc: Plaça Panderola i plaça Mayorazga
Data: Del 14 al 18 de març
Preu: Entrada lliure

Tallers i cursos

Taller de mandalas

Xiquets i xiquetes crearan els seus propis mandalas amb fils de llana. Aconseguiran relaxar-se i deixar volar la imaginació i la creativitat. S’aconsella que un adult acompanye al menor i que porten peto per si s’embruten la roba. A càrrec de Club 32.
Lloc: Espai Jove
Dia: 17 gener
Hora: D’11.00 a 13.00
Preu: 3 euros (2 euros socis). Necessària inscripció*

Taller vivencial: Processos del desenvolupament infantil i educació autodidacta

Taller dirigit a mares, pares i persones interessades en l’àmbit educatiu i el desenvolupament humà. Es tractaran els processos evolutius de la vida, la importància de l’acompanyament, el plore, l’escolta activa, els límits, etc. A càrrec de l’associació Acompanyant a l’Ésser.
Lloc: Espai Jove
Dia: 30 gener
Hora: De 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00
Preu: 50 euros/ persona (80 euros/parella). Necessària inscripció*

Capoeira

La capoeira és un art marcial amb el qual és possible fer esport i divertir-se mentre s’aprèn defensa personal, música, acrobàcies, història i fins i tot un idioma nou. A càrrec d’ACAHD Grup Capoeira Brasil.
Lloc: Espai Jove
Data: Del 7 de gener al 31 març (dimarts i dijous)
Hora:
De 4 a 7 anys, de 18.15 a 19.15
De 8 a 12 anys, de 19.15 a 20.15
Majors de 12 anys, de 20.15 a 21.15
Preu: 40 euros (20 euros amb Carnet Jove)

Ens disfressem

Xiquets i xiquetes confeccionaran una disfressa per a Carnestoltes utilitzant materials reciclats (roba vella, cartons, entenimentades,…). Mitjançant la col·laboració, s’ajudaran i intercanviaran materials i aconseguiran fer-se la seua pròpia disfressa. A càrrec de Baobab.
Lloc: Espai Jove
Data: Tots els dimecres, del 20 de gener al 10 de febrer
Hora: De 17.30 a 19.00
Edat: De 4 a 12 anys
Preu: Curs gratuït. Necessari inscriure’s*

Taller de màscares

Celebra el Carnestoltes realitzant la teua pròpia màscara feta amb papel maixé.
Lugar: Espai Jove
Día: 7 febrer
Hora: D’11.00 a 13.00
Preu: 3 euros (2 euros socis). Nesessari inscriure’s*

Arts plàstiques: El retrat i la narrativa. El conte de l’Espai Jove

A més de treballar diferents tècniques d’expressió gràfica, com el puntejat i el collage, també s’encarregaran de crear els seus propis paisatges ficticis per a després inventar el seu propi conte, que il·lustraran i maquetaran.
Lloc: Espai Jove
Data: Tots els dijous, del 14 de gener al 31 març
Hora: De 17.30 a 19.00
Edat: De 5 a 8 anys
Preu: Curs gratuït. Necessària inscripció*

Aula Pia Creativa

Aquest taller uneix psicologia i art per a treballar amb els xiquets i xiquetes la creativitat, l’expressivitat emocional i la comunicació no verbal; a més d’altres aspectes com la concentració, la memòria i el raonament.
Lloc: Espai Jove
Data: Tots els dissabtes, del 23 de gener al 27 febrer
Hora: De 10.30 a 11.30
Edat: De 6 a 10 anys
Preu: Curs gratuït. Necessària inscripció*

Taller d’escaiola

Amb aquest taller aprendran a fer motles d’escaiola per a poder produir figures en sèrie. S’aconsella que un adult acompanye al menor. A càrrec de Club 32.
Lloc: Espai Jove
Data: 6 març
Hora: D’11.00 a 13.00
Preu: 3 euros (2 euros socis). Necessària inscripció*

* La inscripció de cursos i/o tallers que es realitzen en l’Espai Jove, serà necessari inscriure’s acudint personalment a l’Espai Jove de Vila-real (avinguda de França, 25). Mentre que la inscripció per als tallers impulsats per Club 32 s’haurà de realitzar enviant un correu electrònic a club32vilareal@gmail.com. La inscripció al Taller vivencial dirigit a pares, mares i persones interessades en aquest àmbit haurà de fer-se també a través de correu electrònic, al milimagar@gmail.com.

__foto de portada Las Auténticas de Roberto Martínez

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!