Sentim els Parcs. Activitats mediambientals i The Bitters per a tancar gener

sentim els parcs 11

Castelló fusiona cultura, sostenibilitat i esports en la programació de Sentim els Parcs per al mes de gener. Tots els diumenges del mes hi haurà un concert a les 12:30 i, abans i després, activitats esportives o mediambientals per a tota la família. La cita amb la campanya per a dinamitzar places i parcs de la ciutat arranca aquest 2016 amb activitats en les places Juan Bautista Porcar (diumenge 10); Bulevard Blasco Ibáñez (diumenge 17); plaça Illes Columbretes (diumenge 24) i parc Mèrida (diumenge 31).

Les Regidories de Sostenibilitat Ambiental, Cultura i Esports sumen forces per a presentar una programació variada, diferent, atractiva i per a tots els gustos. Els tallers, jocs i activitats programades comencen a les 11:00, excepte el dia 31 que arranquen a les 10:00, i es prolonguen fins a les 14:00; mentres que l’actuació musical està fixada, els quatre diumenges, per a les 12:30. Tres hores cada diumenge per a gaudir dels espais públics, viure’ls i sentir-los de la millor manera que saben els xiquets: amb activitats i música.

Programació Sentim els Parcs – Gener

Domingo 10 de gener

Plaça Juan Bautista Porcar
De 11:00 a 14:00 Escacs en la plaça. Club Escacs Cercle Mercantil
12:30 Concert: Miss Black Emotion
Música soul. El grup porta pujant-se als escenaris des del 2005. Està formada per María Iturralde i Mary Porcar (veus), Fernando Cabalo i Juan Carlos Tomás (guitarres), Íñigo Beltrán (baix), Sergio Bisbal (bateria) i Simon Taylor (saxo). Miss Black Emotion compon el seu propi material, sempre orientat cap al soul, amb tocs de pop i de rock.

Domingo 17 de gener

Bulevard Blasco Ibáñez
De 11:0 a 14:00 Habilitats amb bicicleta
Club Ciclista Costa Azahar
12:30 Concert: Los Amantes
Grup liderat per Patrizia Escoin, de la qual podeu llegir una interessantíssima entrevista en Nomepierdoniuna. Banda de powerpop integrada per Patizia Escoin (Veu i guitarra), Tomás Ramos ‘Tommy’ (bateria i cors), Albert Segarra ‘Fritz’ (baix i cors) i Alberto Luzendo ‘Gary’ (guitarra)

Domingo 24 de gener

Plaça Illes Columbretes
De 11:00 a 14:00 Bàsquet en la plaça. Club Amics del Bàsquet
12:30 Concert: Castellonication
Naix a principis de 2014 com un tribut a Red Hot Chili Peppers. La idea fonamental de Castellonication és ser fidels a aquesta gran banda californiana oferint un directe potent, divertit i de qualitat. Està integrada per Víctor Peris (bateria i cors), Alfonso Otero (baix i cors), Miguel Teresa (guitarra i cors) i Juanlu Quevedo (veu).

Domingo 31 de gener

Parc Mèrida
De 10:00 a 14:00 Activitats mediambientals. Temàtica aigua
De 11:00 a 14:00 Correlin, carrera d’orientació. ADCON Club d’Orientació de Castelló
12:30 Concert: The Bitters
Banda tribut als Beatles. Integrada per Jose Miguel Sanchiz ‘Goli’, Nacho Pegueroles ‘Blackan’, Paco Sales, José Luis Lorente ‘El Xinès’ i Salva Momplet ‘Er Negre’. Ací podeu llegir un article del Candem Kids que vam escrivim en Espai Menut.

The Bitters (2)1

_foto de portada Sentim els Parcs de Splai Teatre

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Sentim els Parcs. Activitats mediambientals i The Bitters per a tancar gener

  1. Pingback: Un invierno de música en directo y al aire libre con Sentim els Parcs, el vermut de las Osas y más | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!