Un musical per a donar vida a ‘La tienda de juguetes’ en l’Auditori

latiendadelosjuguetes2

Músics, actors, ballarins i cantants. Una jogueteria i un tresor. Tot sobre un mateix escenari i en directe per a explicar tot allò que succeeix en una tenda de joguets molt particular. I és que els joguets cobren vida quan ningú els veu… Els seus personatges viuran junts al ritme de la música diferents aventures que compartiran al costat dels xiquets i xiquetes. L’Auditori i Palau de Congressos de Castelló

, dins de la programació de CulturArts per al primer trimestre de 2016, es transformarà per complet per a donar forma a la divertida història de La tienda de los juguetes, de la mà de Star Produccions, el próxim dissabte 30 de gener a les 18.00. El preu de l’entrada és de 8 euros.

La tienda de los juguetes es basa en la peça de ballet clàssic “La boutique fantasque” de Rossini, que posteriorment va ser orquestrada per Respigui, i que explica una història d’amor entre dos ninots en una tenda de joguets. Aquesta proposta aconsegueix, que a través d’una completa posada en escena, xiquets i xiquetes es divertisquen amb i a través de la música.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!