Formigues organitza un concert solidari amb Trobadorets, Las Auténticas i Nacho Silvestre

lasautenticas_pau bellido

L’associació Formigues Benicàssim, sempre impulsant i creant diferents esdeveniments i iniciatives de qualitat dirigides al públic infantil i familiar, proposa un pla solidari per a començar el 2016. Es tracta del Concert solidari per al Comitè Español d’ACNUR -delegació a la Comunitat Valenciana-. Una vesprada solidària que organitza Formigues amb Idear Ideas i ACNUR amb l’objectiu d’ajudar a xiquets i xiquetes siries. La cita serà el pròxim 10 de gener en l’Espai de la Música Mestre Vila (Benicàssim); el preu de l’entrada serà de 5 euros en forma de donatiu, excepte els xiquets de 0 a 2 anys que podran entrar gratis.

Formigues ha preparat una vesprada completa per al diumenge 10 que començarà a les 17.00 amb diferents tallers i jocs, de la mà de Baobab. Després, a les 18.00, començaran els concerts. Tres propostes locals que segur acaben enganxant a tota majors i xicotets, ja que aquesta és la idea. Els culpables? Els ritmes ballables i les lletres en valencià de Trobadorets; Las Auténticas, grup tribut a la mítica banda local Los Auténticos, que a més està format per les més xicotetes de la família Morcillo i Juanki Tomás; i, finalment, el pop-folk melòdic de Nacho Silvestre, que està preparant nou treball.

_foto de portada Formigues Festival per ACF
_foto de Las Auténticas per Pau Bellido (ACF)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

magdalenas_portada
Cuina divertida
Magdalenes casolanes

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!