Formigues organitza un concert solidari amb Trobadorets, Las Auténticas i Nacho Silvestre

lasautenticas_pau bellido

L’associació Formigues Benicàssim, sempre impulsant i creant diferents esdeveniments i iniciatives de qualitat dirigides al públic infantil i familiar, proposa un pla solidari per a començar el 2016. Es tracta del Concert solidari per al Comitè Español d’ACNUR -delegació a la Comunitat Valenciana-. Una vesprada solidària que organitza Formigues amb Idear Ideas i ACNUR amb l’objectiu d’ajudar a xiquets i xiquetes siries. La cita serà el pròxim 10 de gener en l’Espai de la Música Mestre Vila (Benicàssim); el preu de l’entrada serà de 5 euros en forma de donatiu, excepte els xiquets de 0 a 2 anys que podran entrar gratis.

Formigues ha preparat una vesprada completa per al diumenge 10 que començarà a les 17.00 amb diferents tallers i jocs, de la mà de Baobab. Després, a les 18.00, començaran els concerts. Tres propostes locals que segur acaben enganxant a tota majors i xicotets, ja que aquesta és la idea. Els culpables? Els ritmes ballables i les lletres en valencià de Trobadorets; Las Auténticas, grup tribut a la mítica banda local Los Auténticos, que a més està format per les més xicotetes de la família Morcillo i Juanki Tomás; i, finalment, el pop-folk melòdic de Nacho Silvestre, que està preparant nou treball.

_foto de portada Formigues Festival per ACF
_foto de Las Auténticas per Pau Bellido (ACF)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!