Tallers, jocs, animació i música en el ‘Nadal a la plaça Major’

splaiteatre navidad2

Seguint amb el propòsit d’oferir una alternativa d’oci per al públic familiar en Nadal, naix la iniciativa Nadal a la plaça Major, fruit de la col·laboració entre diverses regidories i la participació d’Objectiu Zero, Splai Castelló i Món d’Animació. Així, la plaça Major de Castelló s’omplirà del 27 de desembre al 4 de gener (amb un horari d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00) de tallers, manualitats, contacontes, animació, màgia, circ i música. Diferents plans fets a mesura que podrà gaudir tota la família.

Objetivo Zero

nadal a la pla major2Dies: 27, 28 i 30 de desembre; 2 i 3 de gener
Descripció: Amb el respecte pel medi ambient com a eix central, Objectiu Zero ha preparat diferents tallers amb materials reciclats i ecodiseny amb els quals xiquets i xiquetes treballaran les seues habilitats artístiques i psicomotrius, a més dels tallers d’emocions amb dinàmiques per als més xicotets. A aquestes activitats s’uneixen contacontes, dansa i cançons.

Splai Castelló

Dies: 29 de desembre; 1 i 4 de gener
Descripció: Splai Castelló repartirà les seues activitats en quatre zones: Animació, jocs, expressió artística i tallers (amb una temàtica diferent cada dia). Taller de màgia perquè els més xicotets aprenguen els seus primera trucs, taller de danses del món i taller de circ, amb malabars, pràctiques amb el diàbolo i més activitats i jocs.

Món d’Animació

Dia: 31 de desembre
Descripció: Coincidint amb l’última carrera de l’any, la Sant Silvestre, Món d’Animació ha preparat un matinal de jocs (d’11.00 a 14.00) amb un arbre de Nadal per a penjar els desitjos per a l’any nou, un photocall i jocs de fusta XXL.

Concert: Trece + La Ranamanca

Dia: 2 gener
Descripció: Concert familiar per a la vesprada del dissabte 2 (a les 18.30) amb dos grups castellonencs: la banda de rock Trece i la divertida rumba de La Ranamanca.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!