Nadal al Raval. Cinc propostes teatrals per a públic familiar en el Teatre del Raval

24-donkey

Contacontes, titelles, teatre, música, clown,… El Teatre del Raval ha preparat un cicle molt especial d’arts escèniques amb una programació dirigida al públic familiar i infantil els dies 28 i 29 de desembre de 2015 i el 2, 3 i 4 de gener de 2016, sota el nom de Nadal al Raval. Totes les funcions seran a les 18.00. Les entrades són gratuïtes i es podran retirar en les taquilles del Teatre de la Raval el mateix dia de cada espectacle a partir de les 17:00.

La fiesta de Donkey (Scura Plats) |28 desembre

Descripció: És l’aniversari de Donkey, un ruc al que tothom vol. En la seua granja han decidisc preparar-li una festa sorpresa per a celebrar les seues 50 anys, però com en tota festa, sempre acaben eixint alguns problemes pel camí. Encara així, posaran solució a cadascun d’aqueixos impediments i aconseguiran tenir-ho tot llest abans que Donkey arribe per a donar-li la festa que mereix. La companyia de teatre Scura Plats es val de l’humor, les titelles, la música, els contes i les coreografies per a donar forma a aquesta història que reflecteix alguns conflictes actuals de la societat que són tractats des d’una perspectiva pedagògica, una autèntica lliçó de positivisme i tolerància.
Edat: A partir de 5 anys

SentiTs a les butxaques (Escenoart) |29 desembre

Sentits a les butxaquesDescripción: Escenoart versiona el clàssic Tris Tras Trus de Juli Disla i transforma cada espectacle al moment i lloc de la representació. Històries explicades i representades per dos germans (interpretats per Pepa Sarrió i Joanmi Reig) i la seua particular visió del món. Així, es converteix en un espectacle realment divertit per als xiquets i xiquetes, que descobriran cadascuna d’aquestes històries a través de l’humor i les sorpreses, sense oblidar tampoc el seu caràcter didàctic i valors pedagògics. Descobriran nous escenaris i posada en escena, nous personatges i fins i tot coneixeran el teatre com a forma d’expressió i comunicació.
Edat: De 3 a 8 anys
Durada: 55 minuts

Les maletes de Mimi (La Troupe Malabó) |2 gener

les maletes de mimiDescripción: Titelles, música, històries i màgia. Així és aquesta proposta de La Troupe Malabó en la qual l’escenografia i la poesia visual es porten gran part de la càrrega. Creativitat i imaginació per a esbrinar què amaguen en les seues maletes Mi-Mí i Do-Ré, dues ovelles molt peculiars.
Edat: De 2 a 5 anys
Durada: 45 minuts

Mr. Gominolo (Conino) |3 gener

Descripció: El clown Conino ha preparat una proposta en la qual els contes són els grans protagonistes. Una festa plena de diversió a la queden forma La princesa i el drac, proposta de titelles i guinyol clàssic, La sèquia gran, proposta de titelles i elements, i La cançó de primavera, espectacle de clown.
Edat: A partir de 3 anys
Durada: 50 minuts

Contrapuntum (Armando Bonet) |4 gener

Descripció: Promès, podran convertir qualsevol objecte en un instrument. El cicle de Nadal al Raval tanca amb una proposta increïblement original i creativa en la qual la música contemporània, el teatre, l’humor i la participació del públic aconseguiran riure’s de la serietat, i viceversa.
Edat: A partir de 4 anys

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Nadal al Raval. Cinc propostes teatrals per a públic familiar en el Teatre del Raval

  1. Pingback: El Castellón más navideño y musical | nomepierdoniuna

  2. Pingback: Espai Menut | El Parque Ribalta propone un sorprendente 'Nadal de Circ'

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!