Nadal de diversió. La Fira d’Oci Infantil i Juvenil de Nadal, Expoentreteniment, Nadalàndia i Burisplay despedixen l’any

Nadalandia

Animació, tallers, jocs, espectacles, atracciones… Els parcs amb activitats pensades per a públic infantil i familiar tornen un Nadal més, proposant una forma d’oci alternativa per a xiquets i xiquetes en les festes (pots consultar més plans per als Nadal en aquesta guia). Des de la nova iniciativa de la Fira d’Oci Infantil i Juvenil de Nadal a Castelló, amb la seua particular festa de Fi d’Any, fins a la nova proposta de Burisplay a Borriana, passant per la fira Nadalàndia a Vila-real i Expoentreteniment a Almassora, amb el medioambiente com a protagonista. T’apuntes?

A Castelló…

Ara ells i elles també podran celebrar la seua particular festa de Cap d’Any, pensada perquè el comiat –i benvinguda- de l’any siga amb tots els luxes. Aquesta és la idea amb la qual parteix la nova iniciativa impulsada a Castelló: la Fira d’Oci Infantil i Juvenil de Nadal, que se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de gener, a més de la festa de Cap d’Any el dijous 31, en una Pèrgola que es convertirà en el País de Mai Més… Totes les activitats seran amb entrada gratuïta i amb un horari de 10.30 a 14.00 i de 16.30 a 20.00.

Una gran festa de Cap d’Any (31 desembre) que començarà a les 11.00 (fins a les 14.00) amb tallers familiars per a fer les vostres pròpies borses de cotilló i que comptarà amb l’home del Nassos per a animar els tallers. Mentres, a les 11.45 tindrà lloc la inauguració de la Fira i a les 12.00 les campanades, seguides d’una gala amb un espectacle a càrrec del grup Canta i Juga, exhibicions de les acadèmies de ball de Castelló i animació amb alguns personatges infantils de la televisió. Un Cap d’any fet a mesura dels més xicotets.

El protagonista de la Fira d’Oci Infantil i Juvenil de Nadal (2, 3 i 4 gener) serà el món de Peter, basat en la història de Peter Pa de James Matthew Barrie, amb activitats dirigides per a un públic fins als 16 anys. Una particular País de Mai Més que comptarà amb els protagonistes de la novel·la, a més de diferents referències literàries, i en el qual es donarà a conèixer la història de Peter Pa a través de contacontes (tots els dies a les 11.00), titelles (tots els dies a les 17.00), una obra de teatre (dissabte 2 a les 18.00) i el musical de pirates (dilluns 4 a les 18.00). A més, també hi haurà ball de la Fira (tots els dies a les 12.00 i 18.30), Zumba Kids (diumenge 3 a les 18.00), ludoteca, taller de psicomotricitat i tallers familiars, un àrea tecnològica amb una gimcana virtual, simuladors de Fórmula 1, activitats de realitat augmentada i, com a novetat, Hidryd Play (combinació de jocs tradicionals i noves tecnologies); sense oblidar tampoc una zona exterior amb cotxets de karting.

tríptico fira de Nadal la Pérgola2

A Almassora…

El reciclatge, la sostenibilitat i la consciència mediambiental a través d’espectacles, activitats i tallers i amb el Nadal com l’altra gran protagonista en Expoentreteniment, del 28 al 30 de desembre (d’11.00 a 14.00 i de 16.30 a 20.30) en el Poliesportiu La Garrofera, amb entrada lliure. Tallers esportius, de cuina, disfresses i manualitats, a més de sessions de contacontes i un espectacle que tancarà cada jornada; com l’espectacle familiar El Reciclamàtic a càrrec de Splai Teatre com a fermall d’aquesta edició d’Expoentreteniment el dimecres 30. I tot açò acompanyat de la mascota d’aquesta edició, Arbret; trobaràs més informació sobre les novetats de Expoentreteniment en aquest article.

A Vila-real…

Torna a Vila-real el parc d’activitats infantils Nadalàndia, que romandrà actiu fins al 30 de desembre en el Centre de Congressos, Fires i Trobades. Activitats, atraccions, tallers i animació que podran gaudir de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.30, amb entrada lliure; castells inflables, tobogans, atraccions mecàniques, tallers infantils, zona de videojocs, zona d’esports, actuacions,… A més, Nadalàndia també celebra les seues campanades amb taronges el dimecres 30 després de l’entrenament amb el Club de Patí El Madrigal (de 17.00 a 18.00; necessari portar patins) i amb un missatger real com a encarregat de tancar aquesta edició.

Zona de jocs esportius en Nadalàndia 2015. Foto: Animatemps Vila-real.

Zona de jocs esportius en Nadalàndia 2015. Foto: Animatemps Vila-real.

A Borriana…

Burisplay, així es diu la proposta dirigida a públic infantil que proposa Borriana aquest Nadal. Jocs, tallers col·laboratius i solidaritat com a eix central; valors que es desenvoluparan mentre els més xicotets es diverteixen. Una de les grans novetats d’aquesta edició de Burisplay és la d’apostar per activitats i tallers que incentiven la seua creativitat i criden a la participació i col·laboració, deixant a un costat els jocs inflables. I, com? A través de tallers, com el de cuina, impulsat per Educachef, de maquillatge i manualitats, jocs i animacions. A més de diferents accions que es duran a terme al costat de Creu Roja i Càrites (donació de joguets). Burisplay romandrà actiu del 28 al 30 de desembre de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.30, amb entrada lliure.

_foto de portada Nadalàndia 2015, per Animatemps

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!