La rèplica de Nao Victoria atraca en el Grau de Castelló i mostra la seua història

Nao Victoria 2

Va ser l’únic navili que va aconseguir donar la primera volta al món de la història. Un viatge únic si tenim en compte que d’açò fa ja quasi 500 anys (1519-1522). Ara és una rèplica de Nao Victoria la que continua solcant els mars i ensenyant la història del navili i els seus mariners. Ara Nao Victoria atraca en el Muelle de Costa, en el Port de Castelló, del dimecres 9 al diumenge 13 de març i obri les seues portes a tot aquell o aquella que vulguen descobrir què amaga cadascun dels seus racons.

Des d’Alacant, el Port de Castelló és una de les parades que realitzarà Nao Victoria en la seua gira pel Mediterrani. La possibilitat de descobrir les seues 26 metres d’eslora i 7 de màniga, pujar a bord i caminar per la seua coberta, descobrir què amaga el seu celler, com vivia la seua tripulació i la història d’aqueixa primera volta al món que encara roman ancorada en la seua impressionant estructura de fusta. L’horari de visita, del 9 al 13 de març, és de 10.00 a 18.00 amb un preu d’entrada de 3 euros (2 euros per a xiquets i xiquetes de 5 a 10 anys), i es poden adquirir en el propi vaixell o a través de la web.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!