El ‘Circus Klezmer’ celebra el seu destarifat banquet en el Paranimf de la UJI

Circus Klezmer (1)

Gent que va d’un costat a un altre. Soroll, veus i ambient festiu. També música, acrobàcies i una boda. En algun lloc que recorda a un poble de l’Est, que no queda ni prop ni lluny, i que representa una època que podria ser la d’abans i també la d’ara, es va a celebrar una gran festa. Es tracta de les noces del Circus Klezmer, per a la qual, entre situacions destarifades, s’estan ultimant els detalls del banquet.

Ací res serà corrent, ja que es tracta d’unes noces en les que pot passar de tot, i passarà. La companyia Aire Aire ens convida a aquesta celebració, que tindrà com a escenari el Paranimf de la Universitat Jaume I, el pròxim divendres 11 de març a les 20.00 (75 minuts de durada). El preu de l’entrada és de 12 euros (5 euros per a xiquets i xiquetes menors de 12 anys).

Aire Aire emmarca la seua proposta i escena en una fotografia antiga. Circus Klezmer basa la seua idea en les realitats deformades de les pintures de Marc Chagall i la música klezmer, música jueva d’Europa de l’Est que s’utilitzava per a noces i celebracions, donant com resultat aquesta idea que sembla anar d’una època a una altra i d’un lloc a un altre.

Torna el circ popular i l’humor d’Aire Aire. En aquest cas, per a ser testimonis de la preparació d’aquest gran banquet al que no li faltaran inconvenients. Encara que al final tots els problemes se solucionaran amb la dosi adequada d’humor i bogeria.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!