Les arts escèniques s’acosten al públic jove a través de ‘Danzopera’, en el Teatre Principal

danzopera

Utilitzar el llenguatge coreogràfic de la dansa per a explicar una història i, com no podia ser d’una altra manera, unint aquesta disciplina amb la música. Precisament açò és el que es fa en Danzopera, un projecte didàctic dirigit al públic juvenil que pretén acostar-li les arts escèniques. Serà el dijous 21 d’abril en el Teatre Principal de Castelló a les 20.00, el preu de l’entrada és de 8 euros.

Aquest interessant projecte d’arts escèniques arriba a Castelló de la mà de CulturArts amb l’Institut de Cultura Italià. Danzopera basa la seua posada en escena en una adaptació lliure de les obres “Cavalleria Rusticana” i “El Barbero de Sevilla”, les quals són explicades a través del llenguatge de la dansa. A més, com a valor afegit, Danzopera va més enllà d’una simple presentació de la dansa i la interpretació als joves, sinó que fins i tot aconsegueix que es convertisquen en participants del projecte.

En aquest cas, sobre l’escenari del Principal es puja una apassionant història d’amor, traïció i venjança, amb un final pot ser que fins a inesperat. Un viatge a la Sicília de principis dels Nou-cents, representada a través del llenguatge coreogràfic. Hi haurà un home capritxós, Turiddu, i una dona venjativa, Santuzza; també la seducció personificada en Lola iAlfio, un home senzill i modest alhora que venjatiu. L’encarregada de teixir els fils d’aquesta història serà mamma Lucia, una autèntica dona siciliana amb molt caràcter. Tant la història com els personatges, es valdran de la dansa per a donar-se a conèixer al públic.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!