La música i diversió de Trobadorets assalten la Sala Zona 3

TwoLeds

La Sala Zona 3, situada en la calle Bisbe Salines de Castelló, reprèn la seua habitual programació per a públic familiar i infantil. La sala polivalent proposa teatre, circ, màgia i música per a començar la temporada de primavera. Serà els dissabtes a la vesprada, i és recomanable reservar plaça per a cada espectacle a través de la seua pàgina web.

Two & Leds |9 abril

Descripció: La Circular Producciones porta aquest interessant espectacle lluminós de circ. Two & Leds és una fàbrica d’il·lusions a través de la llum negra i llums led, un nou espectacle que combina màgia i circ i que farà que xiquets i xiquetes (i segur que també els majors) es queden fascinats.
Hora: 17.30
Aportació: 4 euros

Mag Iván Arribas |16 abril

ivan arribas1Descripció: No es pot concebre un espectacle de màgia sense les seues adequades dosis de misteri, sorpresa i riures. Alguna cosa que de sobres coneix el mag Iván Arribas, i que explota amb cadascun dels seus espectacles. La gran característica de tots els seus espectacles resideix en la frescor d’aquests, sempre carregats d’improvisació i interacció amb el públic. Però no és només màgia, és il·lusió i és teatre, ja que Iván Arribas dota d’especial importància a la part teatral dels seus espectacles, històries explicades a través dels trucs
Hora: 17.30
Aportació: 4 euros

Súper Dona (La Troupe Malabó) |23 abril

Descripció: Juliana, una netejadora de característiques una miqueta extravagants, beu un estrany elixir amb el qual es converteix en Súper Dóna, una antiheroína eixelebrada, que arriba a la Sala Zona 3 per a explicar històries diferents. Com la història de Marta Cenizas, una princesa cansada de cuinar perdius per a un príncep blau fosc i portar sabates de taló tot el temps; la història d’una diadema màgica que canviaria la vida d’una xiqueta temorosa i assetjada pels seus companys de classe; i la història de Paula, una xica ni-ni, que ni estudiava ni treballava. La Troupe Malabó porta diferents històries de princeses d’avui dia, guerreres, lluitadores. Súper Dóna, ens mostrarà els seus màgics poders, amb l’ajuda dels xiquets i xiquetes. Fent d’aquest, un espectacle divertit, màgic, i amb missatge.
Hora: 17.30
Aportació: 4 euros

Trobadorets |30 abril

TROBADORETSDescripció: Són de sobres coneguts, i no és estrany tenint en compte la increïble facilitat que tenen per a convertir els seus concerts en una autèntica festa. L’última vegada que van estar en Zona 3 van aconseguir omplir la sala dels seus ritmes ballables i lletres en valencià que no es podran traure del cap. Ara tornen amb més dosi de diversió i la mateixa intenció de repetir èxit.
Hora: 17.30
Aportació: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!