La XVIII Trobada de Bèsties de Foc reuneix una dotzena de grups i entitats a Castelló

trobada besties del foc 2

Desfilades, música, foc,… El próxim dissabte 4 de juny Castelló rebrà la XVII Trobada de Bèsties de Foc. Serà en la plaça Major, amb exhibicions i activitats durant tota la vesprada (de 17.00 a 21.00) a càrrec de 12 grups i entitats diferents.

Així, la plaça Major de Castelló i els principals carrers del centre es convertiran en una trobada entre la pólvora, el foc, la música i, sobretot, la cultura i una tradició molt arrelada a la història de la ciutat. Durant la Trobada de Bèsties de Foc podrem conèixer de prop cadascuna de les particularitats i figures de cadascuna de les entitats que participen, coneixent una mica més aquesta increïble tradició.

A més, també hi haurà una desfilada per diferents carrers, exhibicions i la mostra de els balls del bestiari amb espectacles pirotècnics. Sense oblidar als grans amfitrions d’aquesta XVII edició, els Dracs, la Víbria i el Bestiari Infantil de Castelló Botafocs.

A més, Bèsties de Foc ret homenatge a l’artista Ramón Aumedes, artífex d’una infinitat de treballs relacionats, dedicats al món artístic i de la cultura popular. Per açò, el Museu Etnològic de Castelló albergarà una exposició amb algunes de les seues peces, que romandrà activa del 3 al 30 de juny.

trobada besties del foc 3

Entitats que participen en la XVII Trobada de Bèsties de Foc:

Dolçainers i tabalers del Grau, Gegants de l’Alcora, Gegants d’Onda, Grup Folklòric Els Millars amb el Ball de la Moma i Els Momos, Voltor, Voltora i els Voltorets de la Bisbal de l’Empordà, Dracs de Cornellà, Dracs, Víbria i el Bestiari Infantil de Castelló de Botafocs, Sexot de Sant Cugat Ses Garrigues, Víbria del Vendrell, Cavallets de Castelló, Drac i Gralla de Granollers i Pollastre de l’el Prat de Llobregat.

Horari:

16.30. Mostra de Cultura Popular, amb gegants, cavallets, dansants, dolçainers,…
18.15. Tabalada infernal
18.30. Desfile entitats. Itinerari: carrers Vera, Gasset, Porta del Sol, Enmig, Antonio Maura, Governador, Arxipreste Balaguer i plaça Major
19.30. Balls del bestiari
21.15. Clausura de la XVII Trobada de Bèsties de Foc, amb espectacle pirotècnic

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!