Crea el teu propi hort urbà amb ‘Bichos y Bichas’

bichos y bichas

Promoció de productes de proximitat i quilòmetre 0. Conèixer-los de primera mà, i fer-ho a través de la creativitat, la diversió i, com no, des de l’experiència pròpia. Es tracta de la tercera edició de Bichos y Bichas, una iniciativa que acosta als xiquets i xiquetes, als xicotets creadors, als productes de la terra a través de diferents tallers a l’aire lliure.

Un total de sis tallers repartits entre els mesos d’abril, maig, juny i octubre (períodes de primavera i tardor), i amb els quals, entre altres coses, podran donar forma als seus propis productes, provar què ens pot oferir la terra, crear ells i elles mateixes la seua obra d’art, etc. Tots els tallers es realitzaran els dissabtes al matí (a les 11.30), estan dirigits al públic familiar i són gratuïts; encara que és necessari inscriure’s prèviament ja que les places són limitades. Els llocs pels quals passarà la tercera edició de Bichos y Bichas són les places Santa Clara, Major, Peixateria i del Mercat Sant Antoni, el Passadís de les Arts i el Parc de la Panderola en el Grau de Castelló.

Taller: Hort urbà

Aprendran a conrear el seu propi hort urbà, les seues pròpies fruites i hortalisses. A més, coneixeran bons hàbits sobre alimentació saludable.
Dia i lloc: 11 de juny, en el Parc de la Panderola (Grau de Castelló)
Dia i lloc: 1 d’octubre, en la plaça Santa Clara

Taller: Orange Trees

Dia i lloc: 15 d’octubre, en la plaça del Mercat Sant Antoni
Dia i lloc: 22 d’octubre, en el Passadís de les Arts (Parc Ribalta)

Tallers anteriors

Taller: Slow food

Provaran els productes autòctons mitjançant una deliciosa degustació de batuts saludables i diferents tipus de fruites de la terra per a aprendre a consumir productes frescos km.0. A més, durant el taller també decoraran galetes casolanes i aprendran a fer pa de llavors. Tota una experiència.
Dia i lloc: 16 d’abril, en plaça Santa Clara
Dia i lloc: 23 d’abril, en plaça Mercat Sant Antoni

Taller: Crafts & Music

Taller que engloba les arts plàstiques i la música. Mitjançant diferents tècniques artístiques i acompanyats de la millor música per a crear, xiquets i xiquetes dissenyaran la seua pròpia obra d’art que podran emmarcar i portar-se a la seua casa. Mentre, aprendran sobre consum local i responsable, de quins aliments frescos es disposa en la zona i quan han de consumir-los.
Dia i lloc: 30 d’abril, en el Passadís de les Arts (Parc Ribalta)
Dia i lloc: 7 de maig, en la plaça Peixateria

Taller: L’hort de Lucas

Aquest taller permet que xiquets i xiquetes coneguen les plantes aromàtiques de la nostra terra, així com hortalisses i verdures que es poden conrear fresques per a consumir. Un divertidíssim taller en el qual aprendran a conrear des de tomaques fins a carlotes o maduixes mitjançant el calendari de cultiu de Lucas
Dia i lloc: 14 de maig, en la plaça Major
Dia i lloc: 21 de maig, en el Passadís de les Arts (Parc Ribalta)

TALLER: BRUNCH FAMILY

Taller dirigit a pares, mares i xiquets/as (de 6 a 11 anys). Prepararan un autèntic brunch en família! Cuinaran una coca de verdures i unes postres amb taronja, amb l’objectiu de fomentar el consum de productes km 0.
Dia i lloc: 28 de maig, en la plaça Santa Clara
Dia i lloc: 4 de juny, en la plaça del Mercat Sant Antoni

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!