‘El libro de la selva’, en el Teatre Municipal de Benicàssim

momo11

Teatre infantil per a reflexionar sobre el ritme de vida que portem i el que fem que porten els nostres fills o cinema, amb una de les últimes peces de Disney, que recupera un clàssic i ho porta a la vida real. Aquestes són les dues propostes que porta el Teatre Municipal de Benicàssim per al mes de juny. Recorda que pots adquirir les teues entrades a través de la seua pàgina web o en la mateixa taquilla del teatre.

Companyia Teatre Anna Roca: Momo |Teatre infantil

La companyia d’Anna Roca, dedicada al teatre familiar i infantil des de fa anys, dóna vida a la novel·la de Michael Ende i puja a l’escenari la història de Momo. Momo, interpretada per Anna Roca, és una xiqueta a la qual li encanta escoltar als altres i que li expliquen històries. En aquest cas seran uns personatges que habiten un jardí botànic abandonat els qui li explicaran una història plena d’humanitat i reflexió sobre uns homes grisos que arriben disposats a apoderar-se d’alguna cosa tan valuós com és el temps de les persones.

A través d’una posada en escena sorprenent que recrea un jardí botànic i que fa que el públic entre en l’escenografia per a escoltar aquestes històries i que farà volar la seua imaginació, Momo, que també fa ús de la música en directe, reflexiona sobre el valor del temps i la necessitat de fer una parada de tant en tant; sobre el ritme de la vida.
Quan? 12 de juny; a les 19.00
Quant? 3 euros
Edat recomanada: a partir de 6 anys

“Perquè el temps és vida, i la vida resideix en el cor”

El libro de la selva (Justin Marks, EUA, 2016) |Cinema infantil

Pocs no coneixen la història de Mowgli, un xiquet criat en la selva per una mana de llops que emprèn un viatge al costat dels seus inseparables la pantera Bagheera i l’ós Baloo. Un viatge de autodescubrimient que ara Disney torna a adaptar per a donar-li vida –i com s’ha anunciat que farà amb uns altres dels seus clàssics- combinant acció real amb escenaris fotorrealistes i animals creats per ordinador.
Quan? 27, 28, 29 i 30 de juny; a les 20.00
Quant? 2 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!