El Feslloch 2016 ‘fa lloc’ als xiquets i xiquetes

watusi animació Feslloch

Fes Lloc als Menuts. Així es diu l’espai que el festival de música en valencià Feslloch dedica al públic infantil i familiar. El Feslloch celebra la seua desena edició del 7 al 9 de juliol a Benlloch. Un desè aniversari que, a més, enguany també fa un buit a xiquets i xiquetes amb una programació pensada per a ells.

La programació de Fes Lloc als Menuts començarà el divendres 8 per la vesprada amb un divertit taller de pintura, en el qual podran pintar un mural gegant amb les mans… O amb el que ells vulguen. La nota de color al festival amb aquest taller que impartirà l’artista plàstica Anna Roig.

La vesprada del dissabte 9 tindrà molta música i teatre amb Disparatario, que estarà amb el seu espectacle El lladre de paraules. Disparatario, encarregat de tancar la programació de Fes Lloc als Menuts, ens porta la història de la flor d’Agustina, Amapola; una flor molt especial, ja que s’alimenta de paraules. Així que Agustina ha d’estar constantment explicant-li històries a Amapola perquè puga créixer; però un dia un lladre li roba el seu llibre, encara que Agustina comptarà amb l’ajuda de Watusi, qui amb el seu ukelele li ajudarà a recuperar-ho.

També estaran Barbarotes o, la qual cosa és el mateix, Irene Verdú i Santi Díaz, per a sorprendre al públic amb La rateta Pixavina, un espectacle en el qual trobaran contes, rimes, cançons i, asseguren, alguna que una altra sorpresa més.

Mentre, Carmen Morera i Tona Català estaran presentant el llibre A mi, què em passa?, amb il·lustracions de Cristina Durán. Aquest llibre arreplega una selecció dels textos publicats en el blog Me das un beso, bonita?, que expliquen com és la vida de Carmen. Històries repletes d’amor i tendresa que també estaran en el festival de Benlloch.

A més, el Feslloch celebra els seus #DeuAnysFeslloch amb un cartell en el qual podem trobar noms com el de Fermin Muguruza, amb un projecte molt interessant i diferent, Aspencat, Auxili, Doctor Prats, Prozak Soup, etc. Pots consultar la guia del Feslloch 2016 de Nomepierdoniuna ací.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “El Feslloch 2016 ‘fa lloc’ als xiquets i xiquetes

  1. Pingback: #DeuAnysFeslloch 10 años sacando la lengua | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!