La Orquestra Supramúsica, UM Lira de Vila-real i l’EMTAC donen vida al conte musical ‘Pere i el llop’

imagePere viu amb el seu avi en una casa en el bosc. Un dia, malgrat que el seu avi no li dóna permís, decideix eixir a investigar pels voltants, i es topa amb alguns dels personatges que viuen en aqueix bosc. En tornar a casa el seu avi li adverteix de la presència d’un temible llop, però Pere no fa cas i torna a eixir… Fins que es troba amb el llop. Et sona aquesta història? Saps com acaba? És la història de Pere i el llop, un conte que Serguéi Prokófiev va crear i va donar forma de simfonia musical per a xiquets i xiquetes.

Ara són l’Orquestra Supramúsica, la Unió Musical Lira de Vila-real i l’Escola Municipal de Teatre, Arts i de Carrer (EMTAC) els qui donaran forma al conte musical Pere i el Llop en el Saló d’Actes de la Fundació Caixa Rural de Vila-real el diumenge 19 de juny, amb passades a les 10.30 i a les 12.30; el preu de l’entrada és de 5 euros.

Aquest concert matinal destinat al públic familiar serà una combinació entre la interpretació musical de l’obra composta per Serguéi Prokófiev a càrrec de l’Orquestra Supramúsica i la Unió Musical Lira de Vila-real, sota la direcció de Juanjo Peláez (director de la UM Lira Vila-real). Tot açò amanit per la posada en escena dels i les alumnes de l’EMTC, que sota les ordres del seu director Sergi Heredia, narraran i donaran vida a aquesta versió de Pere i el llop.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!