La Fundació Caixa Castelló presenta el seu ‘Circus Show’ en la Sala San Miguel

Taller circo fcajacastellon (1)

Activitats de percussió, expressió corporal, arts plàstiques, interpretació,… Tot açò per a donar a conèixer el circ, però aquesta vegada des de dins. Est és l’objectiu amb el qual la Fundació Caixa Castelló llança el taller infantil Una mirada al circ. Durant el mes de juny, xiquets i xiquetes s’han divertit i conegut diferents tècniques i eines amb les quals han pogut experimentar, aprendre i desenvolupar diferents capacitats tan importants com la creativitat.

I no solament han conegut diferents aspectes del món del circ, sinó que fins i tot van a crear el seu propi circ. I, és que, el divendres 17 de juny la Sala San Miguel de Castelló serà testimoni de tot el que els xiquets i xiquetes del taller Una mirada al circ han après durant les últimes setmanes.

Trabajando con Noureddine Attab durante el taller. Foto: Fundación Caja Castellón

Treballant amb Noureddine Attab durant el taller. Foto: Fundació Caixa Castelló.

Circus Show, així es diu aquest xicotet gran circ en el qual els protagonistes són els xiquets i xiquetes. A més, durant l’espectacle es comptarà amb les performance de Noureddine Attab, Ivana Michlig, Carlos Mercado i Santiago Cruz, encarregats també d’impartir les diferents classes del taller. Serà a les 18.30, amb entrada lliure.

_foto de portada en un dels assajos en la Sala San Miguel

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!