Malabara’t. Els malabars i el circ protagonistes a Vila-real

14682768500_49cbc26776_o

El món del circ i els malabars es troben a Vila-real a través de Malabara’t, una trobada de malabaristes que es celebra cada dos anys en el Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Malabara’t és molt més que un punt de trobada, també s’ha convertit en un lloc en el qual poder aprendre i desenvolupar tècniques pròpies del circ a través de diferents tallers, coneixent a professionals i espectacles. Despulla el món del malabarisme i la cultura del circ i l’acosta a professionals i curiosos a través d’una programació que es desenvoluparà del 29 al 31 de juliol.

Una quinzena d’artistes i malabaristes es troben en aquesta cinquena edició de Malabara’t. L’arrancada d’aquesta edició vindrà marcat per un cercaviles animat el divendres 29 a la vesprada. Durant tot el festival se succeiran diferents espectacles de circ, clown, de carrer, acrobàcies, amb música, etc. Sense oblidar el Cabaret Malabara’t, la Gran Gala Malabara’t el dissabte 30 i l’olimpíada del diumenge 31.

Programa Malabara’t 2016

13737615_645123675651821_5707278984290999918_o

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!