Alafresca. Un festival de conte(s)

a1917d_05137821ec94b94ee62f3e4fee9e5ca5

Imagina cada racó d’un agradable poble ocupat per complet per contes, teatre i música. És el primer festival de contes independent de Castelló, Alafresca. Una proposta nova, interessant i pensada per al públic familiar que omplirà de contes cada racó de Sant Vicent de Piedrahita el 30 de juliol i de Cortes el 31 de juliol. Tot amb entrada lliure.

El pla perfecte per a passar un cap de setmana de conte; desconnectar amb els xiquets i xiquetes i, de pas, aprofitar per a fugir de calor. Alafresca proposa un món de diversió, d’imaginació i d’històries que porten companyies que arriben des de Saragossa (Miguel Cuentacantacuentos), Madrid (Patachicle), València (Entucole, títeres y cuentos, Jara Cuentacuentos, Trotacuentos, Rosi Cózar i Ana Sánchez i Lalianta), Alacant (L’Oracle de L’Est) i Castelló (La Troupe Malabó).

Alafresca reparteix la seua programació en diferents punts de cadascuna de les localitats en les quals es desenvoluparà. Històries com la de Cuento desde una granja, un nou espectacle de la companyia Entucole, títeres y cuentos en la qual seran els animals d’una granja els qui ens expliquen els contes més coneguts. Llegendes i mites en ¿Quién dijo que los cuentos son para niños? de la companyia Jara Cuentacuentos, que també ens porta contes de cada part del món amb Cuentos de aquí y de allá. I què tal tornar a l’Edat Mitjana amb Magia medieval de La Troupe Malabó?

També històries narrades per una contacontes, un dibuixant i una bruixa en Cuentos contentos de Trotacuentos i espectacles itinerants amb Parachicle, a ritme de clown i màgia, i la xaranga Blancanieves y los 6 enanos. Entre altres de les moltes propostes que porta Alafresca. La clau es deixar-se portar per la seua programació.

S’afigen també a la programació altres activitats que es desenvoluparan durant tot el dia, com Alaclick, una exposició de fotografies relacionades amb els contes de la mà de fotògrafs com Laura Avinent, José Carlos Muñoz i Antonio García; tallers de marionetes i d’il·lustració i narració. I com a guinda de cada jornada, contes interpretats a través de la música amb Cor de Fusta i Verdolaga.

Programació Alafresca 2016

13691026_302527380090645_8561293376702674889_o

13662229_302527403423976_2207400886088922212_o

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!