Las Auténticas i Trobadorets en la sessió matinal per a públic familiar de Arrankapins

lasautenticas_pau bellido

Tres dies de música, activitats i gastronomia. I tot açò en un marc tan singular com és el Pinar del Grau de Castelló. Es tracta d’Arrankapins, un festival de música que naix amb l’objectiu de dinamitzar el Grau de Castelló i convertir aquest punt en un atractiu més dins de l’oferta de festivals de l’estiu en la província.

Arrankapins presenta un cartell variat i obert a diferents estils. En aquesta primera edició, que se celebrarà del 22 al 24 de juliol, hi ha lloc per a propostes locals com la de La Ranamanca, El Chamuyo, Junior Mackenzie i Sara Ledesma, entre altres. També per al rock de Lagartija Nick i el reggae d’Auxili. Sense oblidar tampoc la festa de tancament a càrrec del Rototom Sunsplash. Pots consultar la completa guia que han realitzat els nostres companys de Nomepierdoniuna.

El festival Arrankapins també fa lloc al públic familiar i infantil. I, és que, durant el 23 i 24 de juliol La Ludoneta s’encarregarà de les activitats i tallers per a que xiquets i xiquetes visquen el festival també (d’11.00 a 14.00 els dos dies). Però també una part del cartell musical d’Arrankpins programa per a ells, i és que el matí del diumenge 24 estarà protagonitzada pel directe de Trobadorets i Las Auténticas.

Sense oblidar tampoc l’espai gastronòmic que presenta el festival, amb una zona de food trucks amb els quals pràcticament podrem recórrer el món a través del menjar típic veneçolà, asturià, hamburgueses, pizzes, creps i dolços. Arrankapins serà a l’aire lliure i amb entrada gratuïta.

Las Auténticas |11.30

Porten poc més d’un any d’activitat i s’han convertit en tot un fenomen en l’escena local. I no és para menys. Carlota Gobert (veu), Gabriela Tomás (guitarra), Candela Tomás (baix) i Vega Tomás (bateria) són Las Auténticas, una banda que va nàixer com a grup tribut de Los Auténticos (ja que està formada per les més xicotetes de la família Morcillo i Tomás), però que fins i tot ja compta amb el seu propi repertori; com el tema “Mala decisión”. En els seus directes compten amb l’acompanyament d’altres coneguts músics de l’escena, com són Juanki Tomás i María Iturralde.

Trobadorets |12.45

trobadorets_opt

Pocs i poques no coneixeran ja aquesta proposta de música infantil. Trobadorets ha recorregut centenars d’escenaris amb el ferm propòsit que xiquets i xiquetes ballen, canten i es divertisquen; i de pas que ho facen els adults també. Les seues cançons en valencià, la seua actitud sobre l’escenari i la seua proposta fan que siga impossible resistir-se a les seues cançons i a ballar amb ells.

_foto de portada Las Auténticas al FeCStival 2015, per Pau Bellido

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!