El boig ‘Circus Klezmer’ arriba al Teatre Municipal de Benicàssim

bitels1_la-petita-malumaluga1

El teatre infantil es converteix en protagonista els mesos de juliol i agost en el Teatre Municipal de Benicàssim. Es tracta de la 25ª edició del Festival de Teatre i Biblioteca del Mar. Un tribut a The Beatles per a bebès, les històries del estrambótic Circus Klezmer, llocs en els quals s’estima sense importar res més o els mons carregats d’imatges i imaginació de L’Home Dibuixat, són algunes de les propostes que podrem veure en el Teatre Municipal de Benicàssim aquest estiu. Totes les obres començaran a les 20.00 i el preu d’entrada serà de 3 euros per a cadascuna; les entrades es poden adquirir en la pròpia taquilla del teatre o a través de la seua pàgina web.

Dins de la programació d’estiu, també cal destacar la projecció de Zootrópolis i la Biblioteca del Mar de Benicàssim, amb contacontes per a xiquets i xiquetes els divendres (més informació de les biblioteques del mar en el Grau de Castelló i Benicàssim, ací).

Zootrópolis (Byron Howard, Rich Habite i Jared Bush, EUA, 2016) |Cinema infantil

Zootrópolis és una ciutat molt singular. És un lloc com en el qual vivim tots nosaltres i nosaltres, només que està poblat per animals. La protagonista d’aquesta història és Judy Hops, una conilla que pertany al cos policial. Haurà de resoldre una misteriosa missió, però ho haurà de fer al costat de Nick Wilde, una rabosa una mica despistada i desastre. Ho aconseguiran?
Quan? 4, 5 i 6 de juliol; a les 20.00
Quant? 2 euros
Edat? Tots els públics

Companyia La Petita Malumaluga: Bitels per a nadons |Teatre infantil

Primera proposta que porta el Festival de Teatre i Biblioteca del Mar al Teatre Municipal de Benicàssim. La companyia La Petita Malumaluga està formada per un col·lectiu de músics i ballarins que porten un temps embardissats en espectacles dirigits a bebès. Com aquest homenatge a The Beatles, al que donen forma quatre músics i una ballarina. Els bebès gaudiran amb la música, cantaran, ballaran i coneixeran melodies ja convertides en himnes de la música pop. Arranjaments musicals, una cuideu escenografia i la interacció amb el públic són les grans bases d’aquest espectacle.
Quan? 7 juliol; a les 18.00, 19.00 i 20.00
Quant? 3 euros ENTRADES ESGOTADES
Edat? De 0 a 6 anys

Companyia L’Home Dibuixat: Screen Man |Teatre infantil

Amb una funció en castellà i una altra en valencià, L’Home Dibuixat arriba al Teatre Municipal de Benicàssim amb Screen Man, un dels seus espectacles més populars. Són aqueix tipus d’obres que et fan enamorar-te del teatre i que els més xiquets s’enganxen a una de les arts escèniques per excel·lència. Ens convida a conèixer el seu univers particular on juga amb les imatges. La sobtada aparició de Pomodoro, una titella somiadora, altera la seua vida quotidiana. Nascuda de l’empatia, una relació de confiança i solidaritat creix a la seua al voltant. La fusió entre els somnis dels dos donarà motiu a un projecte comú sota el cel estavellat.
Quan? 21 de juliol; a les 19.00 (en valencià) i 20.30 (en castellà)
Quant? 3 euros
Edat? A partir de 3 anys

Companyia Marie De Jongh: Amour |Teatre infantil

En aquest país parteixen de zero. Estimen sense saber què és l’amor, tampoc coneix l’odi ni el que significa el pas del temps. Encara que tot açò canvia quan es fan majors… Marie de Jongh ens porta aquest espectacle dirigit per al públic infantil i familiar que farà que adults i xiquets puguen gaudir d’aquesta increïble reflexió. Estimem? Per què odiem?
Quan? 11 agost; a les 20.00
Quant? 3 euros
Edat? Tots els públics

Companyia Ateneu Nou Barris: Circus Klezmer |Teatre infantil

Gent que va d’un costat a un altre. Soroll, veus i ambient festiu. També música, acrobàcies i unes bodes. En algun lloc que recorda a un poble de l’Est, que no queda ni a prop ni lluny, i que representa una època que podria ser la d’abans i també la d’ara, es va a celebrar una gran festa. Circus Klezmer basa la seua idea en les realitats deformades de les pintures de Marc Chagall i la música klezmer, música jueva d’Europa de l’Est que s’utilitzava per a noces i celebracions, donant com resultat aquesta idea que sembla anar d’una època a una altra i d’un lloc a un altre.
Quan? 24 d’agost; 20.00
Quant? 3 euros
Edat? Tots els públics

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!