Almassora posa en marxa un programa de musicoterapia per a embarassades

Almassora - musicoterapia embarazadas

Instruments de percussió, respiracions i cançons de bressol han sigut els principals ingredients de la primera sessió de musicoterapia dirigida a embarassades que ha tingut lloc en el centre de salut Pío XII. Les activitats estan dirigides per la psicòloga i experta en la matèria Vanessa Vidal.

El programa és totalment gratuït i accessible a tothom. Per a participar, les dones interessades i les seues parelles (opcionalment) han d’acudir el primer i tercer divendres de cada mes al centre d’atenció primària (a les 10.00) d’Almassora. Les sessions es realitzaran fins al mes de maig.

La psicòloga Vanessa Vidal ha destacat l’interès i la curiositat demostrats per les futures mares en aquest primer dies: “L’embaràs un important canvi per a la dona i per a la seua parella, no solament a nivell físic, sinó també a nivell emocional, mental i espiritual, i la musicoterapia ajusta aquests quatre nivells i ofereix eines i recursos per a viure aquesta etapa com una experiència plena, saludable i afectiva”, explica.

Durant les sessions es desenvoluparan dinàmiques grupals que serviran com a presa de contacte gradual amb el cos, la veu i la respiració. Aconseguint, d’aquesta manera, crear experiències sensorials i visualitzacions a partir de música gravada i d’aquells sons que es generen en viu.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!