Almassora posa en marxa un programa de musicoterapia per a embarassades

Almassora - musicoterapia embarazadas

Instruments de percussió, respiracions i cançons de bressol han sigut els principals ingredients de la primera sessió de musicoterapia dirigida a embarassades que ha tingut lloc en el centre de salut Pío XII. Les activitats estan dirigides per la psicòloga i experta en la matèria Vanessa Vidal.

El programa és totalment gratuït i accessible a tothom. Per a participar, les dones interessades i les seues parelles (opcionalment) han d’acudir el primer i tercer divendres de cada mes al centre d’atenció primària (a les 10.00) d’Almassora. Les sessions es realitzaran fins al mes de maig.

La psicòloga Vanessa Vidal ha destacat l’interès i la curiositat demostrats per les futures mares en aquest primer dies: “L’embaràs un important canvi per a la dona i per a la seua parella, no solament a nivell físic, sinó també a nivell emocional, mental i espiritual, i la musicoterapia ajusta aquests quatre nivells i ofereix eines i recursos per a viure aquesta etapa com una experiència plena, saludable i afectiva”, explica.

Durant les sessions es desenvoluparan dinàmiques grupals que serviran com a presa de contacte gradual amb el cos, la veu i la respiració. Aconseguint, d’aquesta manera, crear experiències sensorials i visualitzacions a partir de música gravada i d’aquells sons que es generen en viu.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

calabazarellena
Cuina divertida
Carabassa farcida

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!