Art rupestre per a xiquets i xiquetes en Nadal amb el taller de la Fundació Caixa Castelló

image012

La Fundació Caixa Castelló programa un Cicle de cinema europeu d’animació, Hucha Animada, amb el qual poder acostar a xiquets i xiquetes diferents propostes cinematogràfiques d’animació amb les quals puguen descobrir nous mons, formes de veure la vida i valors. Però açò no és tot, i és que la Fundació Caixa Castelló obri el termini d’inscripció per al seu taller pedagògic

d’arts plàstiques per a aquest Nadal, amb el qual acostarà a joves l’art rupestre de la província. T’ho comptem.

EN NADAL I FENT DE PINTORS RUPESTRES

La Fundació de Castelló, al costat de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, llança un taller pedagògic d’arts plàstiques. Arran de l’exposició 10.000 anys: Art rupestre castellonenc en l’obra de Juan Bautista Porcar que alberga la Sala San Miguel de Castelló, es realitzarà aquest taller amb el qual acostar l’obra de l’artista i la pròpia història de la província de Castelló.

En Nadal i fent de pintors rupestres és un taller amb el qual es divertiran, aprendran, alimentaran la seua creativitat i aconseguiran acostar-se a les arts plàstiques. Treballaran amb materials reciclats per a poder reproduir les escenes rupestres pròpies de les coves del Pelolític en la província de Castelló.

Impartit per Empar Claramunt (Teatre Buffo) i dirigit a xiquets i xiquetes de 5 a 11 anys, el taller tindrà lloc els dies 28 i 29 de desembre (de 10.15 a 11.15) en la Sala multidisciplinària de la Casa Abadia de Castelló. El taller és gratuït, però serà necessària la inscripció prèvia.

 El valor de la amistat amb Zarafa

Zarafa, obra del director i també escriptor Rémi Bezançon, és una film animat francès que rescata el valor de l’amistat a través de les aventures de Zarafa, una girafa òrfena, i Maki, un xiquet de 10 anys a través d’una visió molt creativa i pedagògica. Una història inspirada a partir d’un fet històric, les aliances d’Egipte i França en el segle XIX. Zarafa, que està recomanada a partir de 6 anys, es projectarà el 16 de desembre en el Saló d’actes de l’Edifici Guardiola a les 18.30, amb entrada lliure fins a completar aforament.

Zarafa va ser la moneda de canvi del paixà d’Egipte en 1826 perquè el rei de França li ajudara a expulsar als invasors turcs d’Alexandria. Zarafa i Maki entaulen una amistat que els converteix en inseparables, i Maki farà tot el possible perquè la girafa torne a la seua casa. Per a açò hauran de realitzar un llarg i dur viatge des d’Alexandria, recorrent Europa. Una aventura plena de perills i reptes, però en la qual també trobaran noves amistats que els ajudaran en el seu camí cap a la llibertat.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!