Teatre i música per a tota la família en el Teatre de la Raval en un ‘Nadal al Raval’

iaios escenoart

Descobrir l’altra cara de les princeses, una clau que pot obrir una porta a la fantasia, una història de superherois per a descobrir que hem de ser nosaltres mateixos, conèixer el passat que ens ha portat fins a ací o escoltar l’últim treball de Trobadorets. Un total de quatre obres de teatre i un concert, així és la programació per a públic infantil i familiar que preparat el Teatre del Raval de Castelló del 26 al 30 de desembre dins del cicle Nadal al Raval. Totes les funcions seran a les 18.00 i les entrades seran gratuïtes i es podran retirar en les taquilles del teatre el mateix dia de l’espectacle dues hores abans.

Trobadorets |26 desembre

És impossible no deixar-se portar per la música de Trobadorets. Les seues cançons, melodies i coreografies han sigut cantades i ballades infinitat de vegades. Trobadorets ha preparat un regal molt especial per a acomiadar el 2016, i és que estaran en el Teatre del Raval presentant el seu nou disc.

La Puga Pirata: Les princeses també és tiren pets |27 desembre

Segur que tots coneixen la història de Blancaneus… Però no la història de veritat. El Sr. Descuentacuentos, un somiador que es dedica a cantar i a explicar històries, i la princesa*Manolita posaran en evidència a les princeses, en les situacions més incòmodes. Contes tradicionals amb versions diferents i inesperades, que despertaran infinits somriures.

Las princesas ya no se tiran pedos
Teatre-T: La clau daurada |28 desembre

Hi ha un món en el qual es pot triar què ser, des de l’heroi fins al príncep granota, des d’una valenta princesa fins al que vulgues. Una història entre el que som i el que volem ser. Una història amb una clau, una increïble clau que és capaç d’obrir les portes de la fantasia.

Escenoart: Iaios |29 desembre

Vorín i Xavi són dos germans. La iaia Palmira ha amagat a Vorín la seua pilota perquè es quede estudiant, però els dos germans ho cercaran. Rebuscaran en cada cantonada de la casa fins que es toparan amb els objectes personals del iaio Salvador. A partir d’aquest moment recuperaran, a través dels objectes i els records d’un dels germans, la història de Salvador. Una preciosa reflexió sobre de quina manera la memòria és fonamental, i conèixer d’on venim imprescindible.

El Perro Azul: Superheroi |30 desembre

Un jove somiador viu amb la seua àvia. Un dia reben la visita d’un tècnic que els talla la llum per falta de pagament. A partir d’aquest moment la ment del jove crearà un món de vilans i superherois, d’històries. Un món entre la ficció i la realitat. Una història explicada a través de màscares i titelles per a mostrar de quina manera, al final, hem de ser un mateix.

el perro azul superheroe

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Teatre i música per a tota la família en el Teatre de la Raval en un ‘Nadal al Raval’

  1. Me parece fatal lo de recoger las “invitaciones ” dos horas antes,fui con mi hija media hora antes y estaban agotadas,entiendo q deberían dejar un porcentaje libre en taquillas un poco antes del espectaculo,me es imposible llegar antes,si dieran la posibilidad de reservar por internet….,lo q mas me indigno es q habian personas dentro con un monton de invitaciones esperando para darselas a sus amiguitos,hay un maximo por persona?
    Me parece lamentable la gestion por parte de este teatro y sus amiguitos
    Gracias

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!