Cavalcades dels Reis 2017: Horaris i recorreguts

Reyes Magos_opt

Ja vénen els Reis… I ja està tot preparat per a rebre’ls. Us heu portat bé? És el dia més esperat pels xiquets i xiquetes, i segur que per molts majors també. Els Reis recorreran els diferents municipis de la província de Castelló en les tradicionals cavalcades, repartint caramels i molta il·lusió. Animació infantil, música, increïbles carrosses, la participació de companyies locals i agrupacions musicals,… Comença el compte arrere perquè ens visiten Melcior, Gaspar i Baltasar i ací et mostrem els horaris i recorregut d’alguna d’elles (Castelló, Almassora, Borriana, Vila-real, Onda i Benicàssim); si vols compartir alguna altra cavalcada, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres per a fer-ho.

Castelló

Hora desembarque en el Grau de Castelló: 16.00
Eixida cavalcada per la ciutat: 19.00
Descripció: Primer els Reis es dirigiran a la tinença d’Alcaldia del Grau per a dedicar unes primeres paraules als més xicotets. Però abans, a partir de les 15.30, començarà l’animació infantil en la tinença d’Alcaldia. Els Mags d’Orient estaran abrigallats, a més de per l’afecte i admiració de tots els xiquets i xiquetes de Castelló, per col·lectius castellonencs, en aquesta Cavalcada participaran unes 500 persones i es repartiran un total 4.000 quilos de caramels. La cavalcada de Castelló quedarà repartida en tres seccions: els patrocinis i animacions, la representació de dues escenes del Betlem de la Pigà i els seguicis reials. Per motius de seguretat, cap carrossa podrà llançar caramels al carrer Major, els participants els donaran en mà.
Recorregut: Carrers Sant Roc, Sanahuja, Plaça María Agustina, Governador, Guitarrista Tàrrega, Asensi, Plaça de la Pau, carrers Major, Arxipreste Balaguer i Plaça Major.

Vila-real

Hora: 18.30
Descripció: La Cavalcada del Reis que cada 5 de gener organitza a Vila-real l’associació Joventut Antoniana es remunta a l’any 1928, convertint-la en una de les cavalcades més antigues de la Comunitat Valenciana i declarada Festa d’Interès Turístic Provincial. Les carrosses dels Reis, amb els seus patges i comitiva, desfila pels carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la plaça Major i la balconada de l’Ajuntament, on els esperen els xiquets i xiquetes de la ciutat, que van cantant al seu pas el singular Tirorí tirorí, una popular cançó de benvinguda als Reis que els xiquets de Vila-real han de cantar sens falta perquè Melcior, Gaspar o Baltasar els porten els seus regals. A més, en la desfilada participaran companyies locals com Xarxa Teatre i la seua Comparsa la mar.
Recorregut: Avinguda Pío XII, la Murà i Francesc Tàrrega, carrers Ignasi Vergara, Polo de Bernabé, Raval de Sant Pasqual i Major Sant Jaume fins a arribar a la plaça Major.

Almassora

almassora_cabalgata_de_reyesHora: 18.00
Descripció: Després d’una visita dels Reis a la residència de la tercera edat, la cavalcada recorrerà els carrers d’Almassora a partir de les 18.00. La desfilada, en el qual es llançaran 600 quilos de caramels, comptarà amb quatre grups d’animació i també participarà l’escala amb la qual està previst que arriben a totes les cases d’Almassora, així com la bústia real.
Recorregut: Avinguda José Ortiz (al costat de Boqueras), carrer Sant Luis i l’Alcora i el retorn per carrer Trinidad.

Benicàssim

Hora: 17.30
Descripció: A més dels tres Reis Mags, durant la cavalcada també participaran diferents grups de dansa, grups d’animació infantil, Dolçainers i Tabaleters, la Banda de Música Santa Cecilia i Gegantes i Cabuts.
Recorregut: Avinguda Sant Tomás (al costat del Pont de Ferro) adreça Avinguda Barcelona fins a la plaça dels Corts Valencianes

Borriana

Hora desembarque en el Port: 16.00
Hora d’eixida: 18.00
Descripció: Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran per mar, un any més, al Port de Borriana i, posteriorment, a les 18.00, començarà el recorregut.
Recorregut: Avinguda Jaume I, carrers Almesies i l¡Escorredor fins a la plaça Major.

Onda

Hora: 19.00
Descripció: La cavalcada començarà a les 17.00 amb una visita a la residència d’ancians i a Artesa. Posteriorment, a les 19.00, començarà el recorregut pel municipi.
Recorregut: des de carrer Cervantes fins al Pla.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!