L’any nou en un Nadal de Circ, en el Passadís dels Arts

ElisaMartínez6

Humor, històries d’amor i desamor, també algunes eixelebrades i unes altres amb personatges excèntrics que es mouran entre acrobàcies, malabarss, equilibris, etc. El 2017 comença amb molt circ, teatre i fins i tot dansa amb el cicle per a públic familiar Nadal de Circ. I, és que, del 2 al 4 de gener diferents companyies nacionals i locals donaran forma a dos espectacles diaris, que es desenvoluparan en el Passadís de les Arts (Parc Ribalta) al matí i amb entrada lliure.

Nadal de Circ començarà el 2 de gener a les 11.00 amb el divertit taller de circ de Xa Teatre, amb el qual es convertiran en funambulistes i aprendran diferents tècniques pròpies del circ, com les xanques i el trapezi. La següent història serà la de Menás a Truá (12.30) d’Arritmados, on acrobàcies i equilibris serveixen per a donar forma a aquesta història que parla de l’orgull i la dignitat, de l’amor i el desamor amb un espectacle carregat d’humor.
La cia. Maintomano estarà el 3 de gener amb Ekilibuá (11.00), un espectacle que juga amb la base principal que defineix a la companyia, la fantasia dins del quotidià, i en la qual, a través de l’humor, diferents objectes de fusta i éssers humans s’aliaran en diferents formes geomètriques per a aconseguir equilibris. Per a passar a la bogeria de Collage (12.30) de Bot Project; acrobàcies, salts i equilibris en una història que començarà amb dos homes suspesos en l’aire, disposat a tirar-se a la piscina. Tot anirà segons el previst… Fins que tot canviarà.

Nadal de Circ s’acomiada el 4 de gener amb The Freak Cabaret Circus amb Bicirco (11.00), manipulació de barrets, equilibris, màgia i malabars en un circ que viatja sobre tres rodes, amb Dimitri Cavalli, un excèntric personatge amb múltiples personalitats. La cia.. D’Click tancarà el cicle amb L’avant premier (12.30), espectacle que combina el circ amb la dansa per a crear un univers de somni, poètic i entranyable.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!