Concert per a piano i teatre d’objectes per a parlar sobre la violència psicològica amb Titiritrán Teatre

dosierarturoyclementina8

Arturo i Clementina són dues tortugues enamorades, però que no tenen moltes coses en comú. Clementina és una somiadora, sempre amb un somriure i ganes de gaudir cada segon de la vida. A ella li encanta sentir i l’art i passar-se la vida creant. Però Arturo està ple de responsabilitats i basa tots els seus esforços a mantenir-la i oferir-li tot el que necessite. Ell, que solament confia en la cultura ja consagrada, es riu de Clementina i de la seua actitud creativa i vivaç. Prompte Clementina es veu asfixiada per la quantitat d’inseguretats i prejudicis que Arturo està començant a carregar en ella mateixa, i decideix anar-se. Arturo és incapaç d’entendre per què Clementina prefereix anar-se i rebutjar tots els objectes valuosos i una vida pràcticament regalada que li ha donat. Per què haurà decidit anar-se Clementina?

La companyia Titiritrán Teatre serà l’encarregada de donar forma a la història d’aquestes dues tortugues (mal) enamorades. Arturo i Clementina és una proposta musical i teatral, es tracta d’un concert per a piano i teatre d’objectes. Recomanada a partir de 6 anys i que compta amb el Premi Especial Fetén 2016 per la sensibilitat en abordar el tema de la violència psicològica i per la seua posada en escena músic-teatral a sis mans. El diumenge 12 de març Titiritrán Teatre i Arturo i Clementina estaran al Teatre Municipal de Benicàssim a les 18.30. El preu de les entrades és de 3 euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!