Teatre per a conéixer el Castell del Papa Lluna de Peníscola

14484912_532131143642503_9210364409358682950_n

Com si d’un viatge en el temps es tractara. Conèixer en primera persona qui era Papa Lluna i els personatges que habitaven en el castell de Peníscola, què succeïa entre aquelles parets i ser testimoni d’alguns dels episodis històrics més importants.

Com? A través d’una sèrie de visites teatralitzades al Castell de Papa Lluna a Peníscola que es realitzaran tots els diumenges del mes de maig. Actors realitzaran la visita i recorreran el Castell al costat del públic, donant vida a diferents episodis èpics que es van succeir en els diferents llocs del castell. Mentre, el públic es viurà cadascun d’aquestos moments històrics en primera persona, com si haguera estat en aquest moment, descobrint les meravelles i els secrets del castell.

Es realitzaran tres passades diàries de les visites teatralitzadess els dies 7, 14, 21 i 28 de maig a les 11.00, 13.00 i 17.30. Les entrades anticipades es poden adquirir online o en la taquilla del Castillo.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!