En maig, ‘Primavera per a tota la família’ a la platja de Castelló

cartel-primavera-turismookLa platja del Pinar es convertirà els diumenges de maig en un escenari d’activitats per a tots els públics amb la proposta Primavera per a tota la família, activitats d’oci i dinamització especialment dirigides al públic infantil i amb entrada lliure.

El programa Primavera per a tota la família (d’11.30 a 13.30) començarà el diumenge 7 de maig amb una proposta de jocs d’habilitat i pintacares en la platja del Pinar (zona La Ola). El diumenge 14 es situarà en la zona Pingüins, on els jocs es combinaran amb l’actuació de Salva el Mussennacitu, un compte canta contes que crea espectacles de xicotet format per a totes les edats.

El diumenge 21 arribarà el rock&joc, amb un concert a càrrec de Plantadete i Sentadillo i jocs per a totes les edats en la zona La Ola de la platja del Pinar. El programa finalitzarà el diumenge 28, i tornarà a la zona Pingüins amb una proposta de jocs recreatius i tallers pintacares.

També durant tots els diumenges de maig se celebrarà el festival aquagym (de 10.00 a 13.00), una proposta per a gaudir del sol i de la platja al mateix temps que es fa una activitat esportiva. Les sessions es faran front a la biblioteca del mar situada davant del Planetari, amb entrada lliure.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!