A l’estiu, contes i ‘A la fresca’ en Sant Vicent i Cortes d’Arenós

big_31125998_0_749-500

Els contes, les formes i els colors envairan el 29 i 30 de juliol Sant Vicent de Piedrahita i Cortes d’Arenós, respectivament. Es tracta del festival A la fresca, amb una segona edició que torna a posar el món dels contes com a protagonista de l’estiu. Diferents propostes dirigides al públic infantil i familiar durant tot el dia i amb entrada lliure.

En la seua segona edició A la fresca proposa espectacles itinerants amb les companyies Tempus Fugit, que ens traslladarà a l’època medieval i Patachicle i els seus malabars. També propostes de mimo amb Sobran las palabras d’Homérico Teatro, que també estarà en el festival amb la proposta Ratonibus, titelles amb Entucole i Juglar Teatro i teatre i clown amb Revolución.

Diferents propostes especialitzades en aquest camp es donaran cita el dissabte 29 a Sant Vicent i el diumenge 30 a Cortes d’Arenós. Entre les moltes companyies que participen en aquesta segona edició, a més de noms nacionals trobem les locals Tempus Fugit, Teatre Conino Gurillo amb El gominola i Compañía Volander amb El rey de madera.

A la fresca també portarà a cada municipi el taller Cantar cuentos con Bajoca de la mà de La Tapia, un taller participatiu en el qual xiquets i xiquetes exploraran i posaran a prova la seua creativitat i s’endinsaran en el món dels contes. A la fresca es converteix en un pla diferent i divertit en el qual el conte i les arts escèniques prenen el control de l’estiu.

Programació II A la fresca:

20464264_10209036221253124_1504724120_n

20428297_10209036221173122_199153638_n

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!