Tallers infantils amb Formigues Festival i Meter Mano Rara en la Fira del Disc de l’Hotel del Golf

NMPNU-Fiesta20171125-030 (baja resolucion)

El disc com a absolut protagonista durant els dies 1, 2 i 3 de desembre en l’Hotel del Golf del Grau de Castelló. El motiu, la segona edició de la Fira del Disc, la qual rendeix un (merescut) homenatge a la música i al disc. La cita perfecta per als i les amants del format físic, però també per a els qui senten curiositat, amb una programació que abasta des de taules redones, exposicions, concerts, presentacions de llibres, punxades de renom amb El Pirata, Miqui Puig, Silvia Superstar i Juan de Pablos i un súper mercadillo de discos (pots consultar la programació completa de la Fira del Disc de l’Hotel del Golf en aquest article de Nomepierdoniuna). El públic infantil també té el seu propi buit en aquesta segona edició amb diferents tallers capitaneados per Formigues Festival i Ficar Mà Rara. El preu de l’entrada és de 2 euros (inclou tota la programació excepte les punxades programades en la sala Flamingo) i xiquets i xiquetes gratis.

La programació dirigida al públic infantil arrancarà el dissabte 2 (d’11.00 a 13.30) amb els tallers que han preparat des de Formigues Festival. Els més xicotets (de 3 a 6 anys) podran participar en el taller Crea el teu CD animat, mentre que els majors (a partir de 6 anys) podran gaudir dels tallers Atrapacanciones, Guarda la teua cançó i decora i Pinta el teu spinner.

Més activitats el diumenge 3 amb un taller infantil (d’11.00 a 13.30) dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys. I també amb la presència del bluesman Meter Mano Rara i el seu taller infantil d’elaboració de guitarres blues de fusta (a les 11.30).

Entre les propostes musicals que proposa la Fira del Disc de l’Hotel del Golf també destaca la de Las Auténticas el diumenge 3 a les 13.00. Aquest jove grup de pop-rock és la canya, ens van deixar impressionats en la passada festa de Benicàssim.pop i Nomepierdoniuna i segur que ho tornen a fer en la Fira del Disc.

2ªFeria_del_disco_PROGRAMA

_foto de portada: Las Auténticas, por Pua Bellido

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!