El Langui busca valents a Vila-real

El Langui

El Langui, sobrenom de Juan Manuel Montilla, és conegut per les seues rimes i la seua presència en l’escena hip-hop nacional, per la seua faceta com a actor en pel·lícules com El truco del manco, que li va valdre el Premi Goya a millor actor revelació, o en la televisió amb Chiringuito de Paco i també per utilitzar la seua popularitat per a donar visibilitat a diferents qüestions socials. La seua participació en la campanya Se Buscan #Valientes de Mediaset contra l’assetjament escolar és una bona prova d’açò. El Langui ha desenvolupat diferents accions per tot el país utilitzant la música i el rap com l’excusa perfecta per a denunciar una realitat en els centres escolars: el bullying i la necessitat d’acabar amb ell.

El Langui estarà el 4 de desembre en el col·legi Escultor Ortells de Vila-real per a sensibilitzar sobre l’assetjament escolar i la importància del paper de famílies i docents en un problema que és important traure de les aules per sempre. Rap i el sempre optimisme que caracteritza a El Langui per a compartir amb els i les alumnes el missatge que és necessari saber detectar casos de bullying i acabar amb ells. Rimes per a posar-nos en el paper de l’altre.

A més de la presència de El Langui a Vila-real, el 13 de desembre estarà a Castelló la pedagoga i escriptora Nora Rodríguez impartint tres conferències relacionades amb el bullying i l’assetjament escolar: Parar el bullying en la generación del iPhone (Paranimf de la Universitat Jaume I, 10.30), Colegios antibullying: el cerebro social entra en el aula (Casa Abadia, 15.30) i Neuroeducación para padres: Cómo funciona el cerebro de los niños (Edifici Guardiola, 19.30).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!