El Langui busca valents a Vila-real

El Langui

El Langui, sobrenom de Juan Manuel Montilla, és conegut per les seues rimes i la seua presència en l’escena hip-hop nacional, per la seua faceta com a actor en pel·lícules com El truco del manco, que li va valdre el Premi Goya a millor actor revelació, o en la televisió amb Chiringuito de Paco i també per utilitzar la seua popularitat per a donar visibilitat a diferents qüestions socials. La seua participació en la campanya Se Buscan #Valientes de Mediaset contra l’assetjament escolar és una bona prova d’açò. El Langui ha desenvolupat diferents accions per tot el país utilitzant la música i el rap com l’excusa perfecta per a denunciar una realitat en els centres escolars: el bullying i la necessitat d’acabar amb ell.

El Langui estarà el 4 de desembre en el col·legi Escultor Ortells de Vila-real per a sensibilitzar sobre l’assetjament escolar i la importància del paper de famílies i docents en un problema que és important traure de les aules per sempre. Rap i el sempre optimisme que caracteritza a El Langui per a compartir amb els i les alumnes el missatge que és necessari saber detectar casos de bullying i acabar amb ells. Rimes per a posar-nos en el paper de l’altre.

A més de la presència de El Langui a Vila-real, el 13 de desembre estarà a Castelló la pedagoga i escriptora Nora Rodríguez impartint tres conferències relacionades amb el bullying i l’assetjament escolar: Parar el bullying en la generación del iPhone (Paranimf de la Universitat Jaume I, 10.30), Colegios antibullying: el cerebro social entra en el aula (Casa Abadia, 15.30) i Neuroeducación para padres: Cómo funciona el cerebro de los niños (Edifici Guardiola, 19.30).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “El Langui busca valents a Vila-real

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!