La Mostra de Teatre Reclam tanca la seua XXV edició amb l’esperançador circ de ‘Rhümia’

tocatico

La XXV Mostra de Teatre Reclam (del 2 de novembre al 3 de desembre) segueix apostant per una programació variada, plural i de qualitat. Entre la completa programació  de la seua 25ª edició, que programa diferents espectacles de teatre, dansa i circ per múltiples municipis de la província de Castelló (pots consultar la programació completa en aquest article de Nomepierdoniuna), trobem 8 opcions per al públic familiar i infantil que no hauríem de deixar escapar.

Teatre Paraíso Anterkia & Teatro de la Guimbarde: En el jardín |4 novembre

Amb el Premi Estupend 2016, a més de guardons en la Fira de Lleida, Festival d’Oi (Bèlgica) i a Bucarest (Romania) . En escena, un jardí en què es mesclen el teatre, el vídeo, les ombres i els dibuixos per a proposar als més jóvens una experiència visual lúdica i activa.
Lloc: Mucbe (Benicarló)
Hora: 18.00 i 19.00

jardin

La Teta Calva: Las aventuras de T. Sawyer |5 novembre

Tom Sawyer vol créixer per a deixar de ser un xiquet i tenir la llibertat d’un adult. Una història sobre la ingenuïtat, la llibertat i les ganes de viure i que reflexiona sobre qüestions com l’educació anquilosada, els somnis frustrats dels xiquets, l’autoritarisme i el classicisme. La proposta de la Teta Calva també forma part de la programació del cicle Escena Familiar de Vila-real.
Lloc: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner (Vila-real)
Hora: 12.00
Edat: a partir de 7 anys
Preu: 3 euros

Teatre de l’Home Dibuixat: Screen Man |12 novembre

Un espectacle sobre la pèrdua dels temors, dubtes i incerteses. Sobre la lluita pels somnis, per intentar-ho una vegada i una altra. No és la primera vegada que Teatre de l’Home Dibuixat porta a Castelló la proposta de Screen Man, amb increïble èxit en cada visita. Aquest Home Pantalla juga amb les imatges i ens endinsa en el seu món de somnis i il·lusions. Es trobarà en el camí amb Pomodoro, un titellaire somiador. Fusionaran els seus somnis i crearan un projecte en comú sota els estels, a través de les quals el públic podrà demanar els seus propis somnis.
Lloc: Sala Carles Pons de la Casa de la Cultura (Vilafranca)
Hora: 18.30
Edat: a partir de 3 anys

Lambulante: La cine-maleta ambulante |19 novembre

La companyia Lambulante proposa un espectacle-taller inspirat en el teatre d’ombres. La cinema-maleta ambulant es divideix en tres part: un preàmbul, un taller de siluetes i un singular cercaviles. Una proposta en la qual el públic participarà de forma activa i realitzarà les seues pròpies creacions.
Lloc: CMC Mercé (Borriana)
Hora: 18.00
Preu: entrada lliure

Festa Benicàssim.pop & 9º aniversari Nomepierdoniuna: Tallers Formigues Festival |25 novembre

cartel 9 fiesta NMPNUBenicàssim.pop i Nomepierdoniuna organitzen una festa conjunta per a presentar el disc Ellas (2017) i celebrar el novè aniversari de la web cultural. I ho faran amb una jornada en la qual, a més de concerts amb les dones com a protagonistes i el lliurament dels Premis Benicàssim.pop 2016, també hauran tallers per a tota la familiar a càrrec de Formgues Festival, els qui proposen el seu particular Elles Music Wall, un mur de la fama amb accent femení en el qual podrà participar tota la família i el taller Box Music, en el qual xiquets i xiquetes podran crear els seus propis porta CDs.
Lloc: Plaza de l’Estació (Benicàssim)
Hora: de 12.00 a 15.00
Edat: tots els públic
Preu: entrada lliure

À Côté: Opus 1 – Blancs |25 novembre

Espectacle de dansa que inspirat en un dels llibres de Katsumi Komagata, First look. Aquest artista japonés és conegut per haver desenvolupat una sèrie de llibres d’art abstracte seguint la mirada del seu propi fill a través dels quals reflexionava sobre la percepció dels bebès. Opus 1 – Blancs, que també forma part de la programació del festival El Més Petits de Tots, és un espectacle que es basa en les experiències, a través de la dansa i en el teatre i en el qual serà una ballarina qui els convide a entrar en la caixeta de música en la qual viu i a experimentar.
Lloc: Teatre Municipal de Benicàssim
Hora: 17.00 i 18.30
Edat: de 0 a 5 anys
Preu: 3 euros

Factoria Los Sánchez: Tocatico-Tocatà (Carles Santos) |26 novembre

Acostant la modernitat, tant en el so com en el concepte, de l’obra de Santos a xiquets i xiquetes mentre reivindiquen la música i el joc com a força vital. Factoria Los Sánchez i Imaginary Landscape Factory donen forma a Tocatico-Tocatà a través de la música de Carles Santos, com una trucada al joc i a la ruptura de les estructures rígides i tradicionals. Creant imatges que naixen del poder poètic i de com s’alimenten i creixen a través de la música.
Lloc: Teatre Municipal Carmen Tur (La Vall d’Uixò)
Hora: 18.00 i 19.00
Preu: entrada lliure (necessària reserva prèvia)

Cia. Rhum & cia: Rhümia |3 desembre

Un circ que es converteix en un cant a l’esperança i a la necessitat de riure i de fer riure. I qui no sàpia, ací aprendrà. A través d’una pista de circ íntim, pallassos, cançons, emocions absurdes i concretes, imaginades i reals es troben en aquest circ en el qual tots i totes trobaran el seu buit.
Lloc: Teatre Municipal de Benicàssim
Hora: 19.00

rhumia

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “La Mostra de Teatre Reclam tanca la seua XXV edició amb l’esperançador circ de ‘Rhümia’

  1. Pingback: Espai Menut | Las 'Formigues' darán forma al 'Ellas Music Wall' de la fiesta de Benicàssim.pop y Nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!