Cine infantil amb valors en el Casal Popular de Castelló

cinema-infantil-juliol-2018-casal-popular-de-castellc3b3

Cinema per a totes les edats i en valencià. Un pla diferent a l’estiu i per a promoure valors com el feminisme, la tolerància i la solidaritat. I tot açò acompanyat d’un berenar vegana. El cicle Cinema Infantil del Casal Popular de Castelló no descansa en vacances, i torna a proposar-nos cinc pel·lícules animades per als diumenges del mes de juliol.

Totes les sessions seran a les 17.00, amb entrada lliure. T’expliquem què podràs veure*:

Kubo (Travis Knight, EUA, 2016) | Diumenge 1

Kubo viu tranquil·lament en un xicotet i normal poble fins que un esperit del passat torna la seua vida potes enlaire, en reavivar una venjança. Açò causa en Kubo multitud de mals glops en veure’s perseguit per déus i monstres. Si de debò Kubo vol sobreviure, abans ha de localitzar una armadura màgica que una vegada va ser vestida pel seu pare, un llegendari guerrer samurái.

Madagascar (Eric Darnell i Tom McGrath, EUA, 2005) |Diumenge 8

Alex el lleó és el rei de la selva urbana: és l’atracció estel·lar del zoo novaiorqués de Central Park. Com els seus millors amics, Marty la zebra, Melman la girafa i Gloria la hipopòtam, Alex ha passat tota la seua vida en feliç i ignorant captivitat, ben alimentat i en una gàbia amb excel·lents vistes al parc. No content amb la seua vida, Marty es deixa portar per la curiositat i amb ajuda d’uns prodigiosos pingüins, escapa del zoo per a conèixer món, amb la intenció de tornar abans que es faça de dia. Alex, Melman i Gloria descobreixen la seua fugida i decideixen eixir en la seua cerca abans que algú se de compte de la seua desaparició. Fins i tot en una ciutat com Nova York, no deixa de cridar l’atenció veure a un lleó, una girafa i un hipopòtam caminant pel carrer i muntant amb metro. Els tres amics aconsegueixen trobar a Marty en l’estació Central, però abans que puguen tornar al zoo els capturen i els embarquen amb rumb a Àfrica. Els pingüins sabotegen el creuer i els quatre amics apareixen en una platja de l’exòtica illa de Madagascar. Aquests nadius de Nova York han d’aprendre a sobreviure en estat silvestre; és llavors quan comprenen el sentit de l’expressió “el món d’ací fora és una jungla”.

Bambi (David Hand, EUA, 1942) |Diumenge 15

Amb els primers rajos del sol il·luminant la prada, un nou príncep ha nascut en el bosc. Tan aviat com Bambi aprèn a donar els seus primers passos, comença a jugar amb els seus nous amics, Tambor, el conill juganer, i Flor, la tímida i adorable mofeta. Però la diversió de patinar sobre el llac gelat, de rosegar les florecillas i de joguinejar entre els arbres del bosc serà només el principi d’un llarg aprenentatge. Guiat pel seu savi amic el Mussol, Bambi aprendrà lliçons sobre el valor de l’amor, la pèrdua dels sers estimats, la maduresa; en definitiva, aprendrà a seguir el camí de la vida.

Avions (Klay Hall, EUA, 2013) |Diumenge 22

Dusty és un avió que somia amb participar en una competició aèria d’alta volada. Però Dusty no va anar precisament construït per a competir i resulta que… té por a les altures! Així que, recorre a un experimentat aviador naval que li ajuda a classificar-se per a reptar al vigent campió del circuit de carreres. Dusty demostrarà el seu valor per a aconseguir altures inimaginables i ensenyarà al món el que cal fer per a alçar el vol. Spin-off de Cars, protagonitzat per vehicles aeris, encara que la productora Pixar no és la responsable del film.

Los increíbles (Brad Bird, EUA, 2004) |Diumenge 29

Bob Parr era un dels més grans superherois del món (també se li coneixia com “Mr. Increïble”), salvava vides i lluitava contra vilans diàriament. Han passat 15 anys, i Bob i la seua dona (una famosa ex-superheroína per dret propi) han adoptat una identitat civil i s’han retirat a la perifèria per a portar una vida normal amb els seus tres fills. Bob es dedica a comprovar els terminis de les reclamacions d’assegurances i lluita contra l’avorriment i els michelines. Està desitjant tornar a entrar en acció, així que quan rep una misteriosa comunicació que li ordena dirigir-se a una remota illa per a complir una missió d’alt secret, no li’l pensa dues vegades.

aviones-pelicula

*Filmaffinity.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!