Música, art i tallers científics en el Parc Rafalafena amb el FeCStival Kids

23755597_895985273898179_897673970196729950_n

La festa més divertida per a xiquets en una de les dates musicals ja marcades en el calendari torna un any més. Dissabte 6 d’octubre els jocs, els tallers i la música seran els principals protagonistes per al FeCStival Kids en un espai gegantesc a l’aire lliure. En aquesta sisena edició, el FeCStival destina part del seu recinte en el Parc Rafalafena de Castelló a la programació d’una infinitat d’activitats dirigides a pares i fills. Així, el festival de música de/a Castelló pretén promoure la música i la cultura també entre els xicotets festivaleros.

La jornada, del matí a la vesprada, estarà marcada per tot tipus de tallers artístics i jocs esportius i culturals per a xiquets i xiquetes entre 1 i 12 anys. De les 11.00 a les 18.30, el FeCStival Kids desenvoluparà activitats de tot tipus i exclusives per a cada franja d’edat, amb zona exclusiva dedicada per als i les més xicotetes (d’1 a 4 anys). Amb un perímetre esportiu inflable, hi haurà espai per a l’esport, una gymkana pirata amb la qual divertir-se superant proves fins a trobar el tresor final i fins i tot divertides sessions de ball amb les classes de Zumba KIDS. Pensant també en les ments més creatives, hi haurà un concurs de dibuix relacionat amb l’esdeveniment així com tallers per a aprendre a modelar globus.

FeCStival dibujo

La música és el plat fort de la festa i per a açò, l’espai comptarà amb el seu propi escenari que acollirà els concerts com els de Noesruido i Tomaccos. A més, en aquesta nova edició, el festival col·labora amb l’escola Apapachoa que instal·larà un espai musical per a endinsar-se en l’experimentació musical a través del seu nou programa informàtic Makey makey. I per als cervells més inquiets, l’espai Aloha de desenvolupament mental i estimulació primerenca proposarà diferents activitats lúdiques i recreatives a través del càlcul i resolució de problemes en els seus tallers Kitsune i de tecno-robòtica per a diferents edats.

El FeCStival presenta una promoció online (disponible solament fins al dia 14 de setembre) d’entrada d’adult + entrada de xiquet/a per 10 euros. Una vegada passat el termini, l’entrada infantil de 3 a 12 anys passarà a costar 2 euros i la d’adult 10 euros. La programació del FeCStival Kids s’afegeix a un cartell replet de les millors bandes de l’escena nacional i local com Morgan, La Plata o Junior Mackenzie, entre unes altres.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!