Cinema basat en valors en el Casal Popular de Castelló

cine infantil

Cinema per a totes les edats i en valencià. Amb una programació basada en fomentar valors com el feminisme, la tolerància i la solidaritat, el Cicle de cinema infantil impulsat pel Casal Popular de Castelló (Ronda Magdalena, 91) proposa una pel·lícula en valencià dirigida al públic infantil i familiar per a cada diumenge del mes.

Totes les sessions seran a les 17.00, amb entrada lliure i amb un berenar vegà, també gratuït. Continua llegint que et desvelem la programació que queda del mes de febrer.

El viatge de Arlo (Peter Sohn, els Estats Units 2015) |Diumenge 17

Què hauria passat si l’asteroide que va canviar per sempre la vida en la Terra haguera esquivat el planeta i els dinosaures no s’hagueren extingit mai? Un viatge al món dels dinosaures on un Apatosaurus anomenat Arlo es fa amic d’un humà, encara que resulte sorprenent. Mentre viatja per un paisatge desolat i misteriós, Arlo aprén a enfrontar-se als seus temors i descobreix del que és capaç.

https://youtu.be/n5g_ql11w7y

Castillo en el cel (Hayao Miyazaki, el Japó, 1986) |Diumenge 24

Una aeronau es llisca sobre un mar de núvols, en una nit de lluna plena. Muska, un agent secret del govern, acompanya a una xica anomenada Sheeta a la fortalesa de Tedis. Sobtadament la nau és atacada pels pirates que, igual que el govern, busquen el secret de la pedra màgica de levitació que Sheeta porta al voltant del coll. La pedra és la clau que obrirà les portes de la Fortalesa celeste, una illa flotant enmig del cel creada per una misteriosa raça que fa molt temps va desaparéixer del planeta. Pazu, un jove xic, es fa amic de Sheeta, l’ajuda a escapar dels seus seguidors i junts es disposen a resoldre el misteri de la Fortalesa Celeste. Quan Sheeta i Pazu inicien el seu viatge cap a la Fortalesa Celeste, posen en marxa una cadena d’esdeveniments irreversibles. En aquest misteriós lloc trobaran un tresor molt més gran que el poder de governar el món.

https://youtu.be/fgwd39zife8

*FilmAffinity.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!