Cinema i música en directe en la 7a edició del MICE a Castelló

cine

Prepara les roses perquè ens anem al cinema. I també de concert. El dijous 21 de febrer dispossa’t per a gaudir de la projecció del llargmetratge animat més antic que es conserva, de la pel·lícula Les aventures del Príncep Ahmed en la setena edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu. Una activitat per a gaudir en família que uneix el cinema i la història i a més amb música en directe!

Una proposta de de la MICE, per a públic infantil i en clau educativa. La mostra és una proposta creada a València l’any 2013 per l’Associació Cultural Jordi el Mussol i que s’ha consolidat i estés per tot el territori nacional i internacional, convertint-se en l’únic festival de cinema itinerant de la Comunitat Valenciana.

Enric Montfotr

Enric Monfort. Foto: Mochel Marang.

Aquest festival internacional de cinema naix per la preocupació en l’àmbit educatiu en un moment en el qual la revolució de les tecnologies i la comunicació s’aplica també al coneixement. Un festival pensat per a xiquetes, xiquets, joves, professorat i públic en general mitjançant experiències directes amb el cinema.

En aquesta ocasió podràs gaudir gratuïtament de la pel·lícula Les aventures del Príncep Ahmed en el Auditori i Palau de Congressos de Castelló a les 19.00.

Una pel·lícula d’animació muda amb música en directe i amb Enric Monfort a la percussió. El llargmetratge animat més antic que es conserva. Una història basada en les historia de Les mil i una nits sobre la història del príncep Ahmed i la fada Paribanou, que amb l’ajuda de Aladino, la Bruixa de la Muntanya de Foc i un cavall màgic, el protagonista lluita contra l’embruixador africà per a aconseguir la mà de Peri Banu.

Una sessió molt interessant que a més compta amb uns convidats molt especials com són l’ambaixador d’Alemanya Wolfgang Dold i l’actriu Hanna Schygulla.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!