‘Eva i Adán’, una nova mirada del mite al Teatre de Benicàssim

EvayAdan_16

Dansa, ritmes i història, subtils elements però potent mescla en l’obra que es representa diumenge que ve 17 de març en el Teatre Municipal Francesc Tàrrega de Benicàssim. Una mescla d’arts que la Companyia Una altra Dansa materialitza en l’obra Eva I Adán. Una adaptació de la ballarina i coreògrafa Asun Noales. Protagonitzada per Rosanna Freda i Alexander Espinoza, Eva i Adán dóna l’oportunitat a les xicotetes i xicotets d’imaginar una nova història sobre la creació de l’home i la dona. Però també és una nova oportunitat per als pares, per a reinterpretar i qüestionar aqueix mite que des de xicotets se’ls ha inculcat.

Mitjançant un format innovador precedit per la dansa contemporània i acompanyat pels ritmes i expressions aquesta nova història sobre el mite de la creació dóna la volta a la famosa història sobre la poma, el pecat i la desgràcia per culpa de la dona. Centrat en transmetre l’origen, i no el vessant religiós, els protagonistes naixeran de l’escenari, de la terra, i a partir d’aqueix moment es descobriran i s’expressaran mitjançant la dansa i els seus propis cossos.

La història de dos xiquets que en un món desconegut i nou hauran d’entendre’s per a poder sobreviure davant els perills. Els seus cossos i els seus sons també primitius com el món que els envolta es convertiran en la seua forma d’expressió.

Un espectacle pedagògic per a les xicotetes i xicotets que es rehúsa a presentar rols de gènere i amb el qual el públic podrà deslligar la seua capacitat de percepció interpretativa d’una forma totalment lliure.

Un espectacle que frega l’hora de durada, i que comença a les 18.30h, i amb el qual el públic, independentment de la seua edat, connectarà i gaudirà de l’obra. Les entrades a 3 euros es poden adquirir ja en la web. No ho penses més i deixes passar l’oportunitat de gaudir d’un espectacle que proposa una nova mirada adaptada al nostre temps i que segur que obri nous horitzons a tots els presents.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!