Castelló Ciutat Refugi. En la pell d’un refugiat

castello ciutat refugio

Després del bon acolliment de la primera edició, l’Ajuntament de Castelló ha organitzat la II Setmana del Refugi-Castelló Ciutat Refugi amb motiu del Dia Mundial dels Refugiats (20 juny). Les persones assistents a l’esdeveniment coneixeran i s’enfrontaran a alguns dels obstacles que viuen habitualment els refugiats a través d’una sèrie d’activitats de conscienciació que se celebraran l’1 de juny en la plaça Hort dels Corders. És un esdeveniment familiar d’entrada lliure, però requereix d’inscripció prèvia (reserva la teua plaça en Convivència Social i Interculturalitat o en ciutatintercultural@castello.es ).

A partir de la 10:00 donarà inici a la jornada de refugi a través una yincana familiar. Els participants hauran de superar nombroses proves i experimentaran alguns dels durs episodis que han de fer front les persones refugiades en el seu moment a dia per a sobreviure. Una vegada finalitzat aquest desafiament, a les 12:00 arribarà El Viatge un contacontes que no deixarà indiferent a ningú sota el títol .

Totes aquestes accions commemoratives de Dia del Refugi han sigut promogudes des de la comissió tècnica de Castelló Ciutat Refugi, integrada per la Regidoria de Benestar Social, a través del Negociat de Convivència Social i Interculturalitat, ACCEM, Creu Roja, APIP-ACAM, Càrites, Obra Social Marila, Intermón Oxfam, Amnistia Internacional, Plataforma Obrim Fronteres, la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau de la Universitat Jaume I i l’Associació Cultural Exodus.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!