Amb nocturnitat i teatre, en el Castell de Peníscola

visita castillo peniscola

Imagina conèixer les entranyes del Castell de Peníscola acompanyats per cavallers Templaris, mestres de l’Ordre de Montesa o fins i tot el propi Papa Lluna o el pres Juan de Almaraz i, a més, fer-ho a la nit. Açò serà possible a partir del 22 de juny amb les visites teatralizadas nocturnes al Castell de Peníscola, una de les propostes que ens arriben des de la Diputació de Castelló. Les entrades tenen un preu de 10 euros (gratuïta per a menors de 9 anys), i es poden adquirir a través de la pàgina web del Castillo o en la seua taquilla.

La primera passada tindrà lloc el dissabte 22 de juny a les 22.30. Una nit en la qual el Castell de Peníscola cobrarà vida a través d’aquests personatges, encarregats de narrar i teatralizar la seua història; des de la construcció per part de l’Ordre del Tremp fins a la seua conversió en seu Pontifica i el pas de Papa Lluna. La resta de visites tindran lloc els dimecres 3, 10, 17 i 24 de juliol, el 21 i 28 d’agost i el 4 i 11 de setembre.

A més de les visites nocturna, també trobem altres forma de conèixer i gaudir de la nostra pròpia història i patrimoni amb visites perfectes per a gaudir-les en família com les visites teatralizadas infantils en el Parc de l’Artilleria, un viatge narrat per figures històriques amb el qual xiquets i xiquetes conèixer cada recoveco i passadís. Aquestes visites seran els divendres 23 i 30 d’agost (17:30 i 19:30) i els diumenges 15 i 20 de setembre (17:00 i les 18:30).

També les visites guiades diürnes (octubre i novembre) i fins i tot visites guiades i teatralizadas nadalenques, indagant en els costums ancestrals i llegendes plenes de màgia al costat de diferents personatges del Castell els de el 26 al 29 de desembre (12:00 i 16:00). El preu d’aquestes visites té un preu de 5 euros i les entrades i horaris es poden consultar en la pàgina web del Castell.

visitas teatralizadas

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!