Un FeCStival per a ‘kids’

70313297_1398981623598539_8905801145671221248_n

Crear el seu propi instrument amb materials reciclats, tocar melodies amb fruites i verdures, jocs tradicionals en família, una petita acadèmia de de ball, guanyar un premi al selfie més original o simplement disfrutar de la música en directe. Aquestes són algunes de les moltes opcions que trobaran xiquets i xiquetes en la setena edició del FeCStival, que tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre en el Parc Rafalafena de Castelló. L’entrada general infantil anticipada es pot adquirir per 2 euros (5 euros en taquilla) a través de la pàgina web del FeCStival; a més, els i les menors de 3 anys no hauran de pagar entrada. L’entrada d’adult té un preu anticipat de 12 euros i de 15 euros en taquilla.

El festival sempre compta amb un espai pensat perquè xiquets i xiquetes de fins a 12 anys puguen formar part d’aquesta cita musical: FeCStival KIDS. I és que, a més dels concerts, d’11.00 a 19.00 es desenvoluparan activitats i tallers dirigits a diferents edats i durada perquè pugues acoblar-t’ho el millor que pugues (consulta la informació de cada taller en la seua pàgina web). A més, els i les més xicotetes (d’1 a 4 anys) també podran gaudir d’un espai fitat i controlat perquè puguen jugar tranquils (Zona muy peques).

69893290_1387559844740717_5904170874705018880_o

En la programació trobem també una sèrie de tallers dedicats a conscienciar a xiquets i xiquetes i al fet que aprenguen a divertir-se de forma sostenible: creació d’instruments musicals, creativitat amb rotllos de paper i un hort. Entre les activitats per a tots els públics trobem el concurs Selfie original, taller de pintacares, classe de street dance, contacontes i malabars. A més d’una batukada que recorrerà el recinte durant tota la jornada.

Per als i les més xicotetes (entre 1 i 4/6 anys aproximadament), un taller sensorial de fruites musicals, globus, jocs tradicionals per a xicotets i en família, una acadèmia de ball per a aprendre divertides coreografies, robòtica amb Llec, estiraments i contacontes temàtics en anglès (storytime). Mentre, per als i les més majors (fins als 12 anys), s’afigen activitats com un futbolí humà, porteria inflable, tallers de matemàtiques, experiments científics, la seua pròpia Gymkana feCS (amb sorpresa al final) i un taller de modelar globus.

El FeCStival KIDS se suma al cartell de musical del festival, governat per Cupido i Delaporte, també Vint-i-u i CaboVerde i amb Ballon Flights, Nuvi Cavall i Annacrusa com a valors locals (si vols saber més sobre el cartell, pots llegir aquest article de Nomepierdoniuna).

69049424_1384404548389580_2309894464748912640_o

_fotos: FeCStival.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!