7 plans divertits per a un Nadal en família

Buena

El Nadal és l’època de l’any que més il·lusió crea en els menuts, molts dies per a gaudir en familía, recórrer els carrers de la ciutat i contagiar-se de l’esperit nadalenc. Perquè no et perdes allò més divertit t’hem preparat 7 plans familiars per a les vacances de Nadal. Enguany amb una programació nadalenca de Castelló on podràs trobar un bon nombre d’activitats: mercats, tallers, jocs, representacions teatrals, projeccions o circ conformen l’agenda.

1. PASSEJAR PELS MERCATS NADALENCS DE CASTELLÓ

El primer mercat nadalenc, el podem trobar en la plaça Santa Clara de la ciutat, que té lloc des del 13 de desembre fins al 5 de gener amb una gran varietat de productes artesans i llocs d’alimentació. El dia més especial seran els 23 i 24 de desembre que es rebrà la visita de Pare Noel.

Un altre mercat nadalenc és l’emblemàtic de l’Avinguda Rei Don Jaime, amb diferents parades on trobar tot tipus de records nadalencs. Mercats que posen de manifest el valor d’allò tradicional.

2.LA FIRA D’OCI INFANTIL I JUVENIL AMB TALLERS, JOCS I ANIMACIÓ

Altre pla que apuntar en el calendari nadalenc castellonenc és la Fira d’oci infantil i juvenil. Tallers, jocs, dinamització i espectacles per a públic infantil i juvenil en la Pèrgola de Castelló. L’horari serà els dies 2, 3 i 4 de gener, des de les 10.30 fins a les 14.00 hores i des de les 16.30 fins a les 20.00 hores; i el dia 5 de gener sol en horari matutí, de 10.30 fins a les 14.00 hores.

Un total de 25 activitats integraran la fira, destacant un saltímetro, contacontes teatralitzats o tallers de robòtica (construcció de robots que funcione amb energia solar i vol de drons); de bricolatge (construcció de caixes màgiques); o gimcana de realitat augmentada. També hi haurà tallers en les quals s’utilitzen materials reciclats, reutilitzats o ecològics.

3. I NADAL, AL (TEATRE) RAVAL

Nadal al Raval és un cicle que proposa gaudir de quatre espectacles teatrals en totes les seues expressions del 27 al 30 de desembre en el Teatre del Raval de Castelló.

4..NADAL AL CIRC

El 2 i 3 de gener tens un cita amb el circ, amb el cicle Nadal de Circ. En un únic escenari, la plaça Plaça Hort dels Corders, amb quatre espectacles de circ La Madeixa, Trenades, Cartoon Toylette i Fili Busters. Els horaris seran a les 17:30h i a les 18:30h.

5 .VISITA ALS PESEBRES

Una vegada més, en aquestes entranyables dates, com cada any, es munten els tradicionals pesebres a la ciutat de Castelló per al gaudi de tots, des dels més xicotets als més grans. Des del Betlem de l’Hospital Provincial, el Betlem de l’Asil, Associació de Betlenistes de Castelló, la representació del Betlem de la Pigà  (21 de desembre, 21:00), Belén de l’Hospital General, el Betlem de la Basílica del Lledó, el Betlem Església Sagrada Família, el Betlem Carrer Arxipreste Balaguer i el Betlem vivent Parroquía San José Obrero.

11

6 .DEL PLANETARI AL CEL

Aquest Nadal també et proposem que t’acostes al Planetari del Grau de Castelló, tens una cita ineludible aquest 22 de desembre, atés que tindrà lloc el taller per a elaborar decoracions astronòmiques amb materials naturals i reciclats per a decorar el vostre arbre de Nadal i l’arbre de Nadal del Planetari.

A més, del 26 de desembre al 3 de gener s’aniran projectant diverses pel·lícules per a descobrir i explorar l’Univers i el Sistema Solar. Les cintes que es visionaran són: La xiqueta que sàvia caminar a l’inrevés, Explorant el Sistema Solar, Astronomia: 3000 anys d’observació del cel, Àvia Terra, Deep Sky.

7 .TEATRE, cine infantil, MUSICALS i excursions A LA PROVINCIA DE CASTELLÓ

No sols hi ha esdeveniments a Castelló capital, també tenim diversos espectacles per la nostra província. Com és el cas del Teatre Municipal de Benicàssim que acull l’espectacle Desconchertantes, el 23 de desembre (20h) ens conviden a un recorregut per una selecció de peces musicals de tots els temps. També es podrà gaudir de cinema infantil per 2 euros, pel·lícules com La oveja Shaun. La película, Granjaguedón, Maléfica: Maestra del Mal i Frozen II. 

Una altra opció és l’Auditori de la Vall d’Uixó, el 28 de desembre, el clàssic familiar el musical de Peter Pan, un musical molt especial, de Candileja Produccions. A més l’Ajuntament de la Vall d’Uixó té la campanya especial de Nadal de les Coves de Sant Josep. Des del 21 de desembre fins al 4 de gener de 2020 regalarà una entrada per a cada menut a les Coves de Sant Josep amb la compra d’una entrada d’adult, d’aquesta manera tota la família podrà gaudir d’aquestes màgiques coves.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!