‘Peregrinos’ al Teatre Principal. En la pell d’una xiqueta refugiada

peregrinos_teatro

El Teatre Principal de Castelló i l’Institut Valencià de Cultura de Castelló (IVC Castelló) et proposen uns plans familiars per a aquesta tardor als quals no podràs resistir-te.Teatre, cinema d’animació i titelles per a gaudir amb els més xicotets de la casa. El preu de l’entrada per a cada espectacle serà de 4 euros i es poden adquirir online a través de la pàgina web de l’IVC Castelló.

El 20 d’octubre s’estrena l’espectacle familiarBiblioteca de cuerdas y nudos, una proposta de José Antonio Portillo recomanada per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. L’obra es representarà el diumenge amb dues funcions, a les 18.00 i les 19.30. L’espectacle ens convida a entrar en una estructura circular de fusta que guarda manuscrits sense publicar, textos, partitures, dissenys i objectes oposats en el fem i ficats en cilindres replets de missatges de cordes i nusos.

Per a començar el mes de desembre, el diumenge 1, podrem gaudir de Sabates noves, teatre d’objecte que conta la història d’un xiquet que estrena sabates i emprén un camí on descobreix tot allò que li envolta. L’obra pretén crear una nova aventura per als més xicotets i connectar als més majors amb la seua infantesa a través de cançons populars i el pas del temps. Una proposta de Tian Gombau – L’Home Dibuixat recomanada per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys.

Per a acabar l’any, el diumenge 27, el teatre, els titelles i el cinema d’animació es fusionen en Peregrinos, un muntatge coproduït per la companyia Voilà Produccions y El Pavñon Teatro Kamikaze on escoltem les veus d’actors tan coneguts com Macarena García, Gonzalo de Castro o Tristán Ulloa. Peregrinos narra la història d’una xiqueta que deixa arrere la ciutat amenaçada per la guerra on va créixer per a travessar el desert a la recerca d’un somni: arribar a la mar i retrobar-se amb el seu pare. En el seu incert viatge trobarà a persones oblidades que viuen aferrades a desitjos impossibles, la qual cosa suposarà una gran lliçó sobre la importància de valorar allò que un té. Un espectacle recomanat per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys.

Quant a la programació per a públic adult del Principal esta tardor, trobem noms com el d’Olga Pericet, Josep Maria Pou, Eduard Farelo o la coreògrafa María Pagés, qui ha triat Castelló per a l’estrena absoluta de Fronteras (descobrix la programació completa en aquest article de Nomepierdoniuna).

Programació públic familiar 2019 – Teatre Principal Castelló

Octubre

  • Diumenge 20. 18.00 i 19.30. Antonio Portillo: Biblioteca de cuerdas y nudos. 4 euros

Desembre

  • Diumenge 1. 17.00. Tian Gombau, L’Home Dibuixat: Sabates noves. 4 euros
  • Diumenge 27. 18.00. Volià Producciones y El Pavón Teatro Kamikaze: Peregrinos. 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!