El Planetari de Castelló bufa les veles del seu 29é aniversari (online)

Planetari

El Planetari de Castelló porta quasi tres décades de divulgació científica i activitats relacionades amb l’astronomia i l’espai. Aquest 2020, degut al confinament provocat pel coronavirus, el Planetari ha pogut obrir al públic i celebrar el seu 29é aniversari com correspon… Però des de casa, també volen recordar l’aniversari de tan emblemàtic lloc de la platja del Grau de Castelló.

Han sigut moltes les mostres d’afecte i agraïment rebudes per part de la ciudadania i del propi equip de traballadores i treballadores, i que han fet arribar al Planetari de Castelló. A través de les xarxes socials, han recordat tots aquestos anys de vida d’un espai que ha acollit moltíssimes d’històries, tallers, activitats i projeccions.

A més, el Planetari de Castelló, des del començament del confinament segueix acompanyat al públic infantil des de casa amb la proposta educativa i de divulgació científica en xarxes socials denominada Planetari a Casa. Aquestes sessions inclouen els tallers Planetallers en les quals cada cap de setmana s’explica, mitjançant un vídeo, com construir objectes i fer experiments amb materials domèstics; des de dibuixar el Sol amb aquarel·les o crear el sistema solar amb plastilina.

Finalment, la iniciativa Planetari a Casa també ens porta la música a casa, amb una activitat que tènia prevista per a la celebració del seu aniversari: el concert de la Unió Musical del Grau, i que us compartim el vídeo perquè pugueu gaudir d’aquest concert online:

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!