Un estiu de ‘Contes a la mar’ en l’Espai Cultural Villa Ana de Benicàssim

paula carbonell

Des de fa uns quants estius, els contacontes tenen un lloc en l’agenda cultural de l’estiu a Benicàssim sota el nom de Contacontes a la mar, i enguany no anava a ser diferent. A més, l’edició de 2020 es converteix un reclam de l’Àrea de Cultura de l’ajuntament benicense per a reactivar l’activitat del municipi. El cicle tindrà lloc en el Espai Cultural Villa Ana, que aquest estiu també albergarà ¿Qué leen nuestros escritores?, una sèrie de trobades literàries amb reconeguts autors i autores per a públic adult.

Contacontes a la mar acostarà al públic infantil i familiar una història cada divendres del mes de juliol i agost a les 19.30 de la mà de diferents narradors i narradores orals. El cicle tindrà lloc a l’aire lliure i serà gratuït, però per motius d’aforament és necessari reservar prèviament en el propi Espai Cultural Vila Ana o en villaana@benicassim.org.

Pel cicle ja han passat narradors i narradores com Tània Muñoz i Eva Andújar, i el mes d’agost ens proposa altres dues cites. La primera serà l’escriptora i narradora Paula Carbonell el divendres 7. Coneguda per la seua increïble habilitat per a crear mons narratius i per crear atmosferes plenes de creativitat, valent-se de la complicitat amb xiquets i xiquetes.

El següent (14 d’agost) serà Felip Kervarec. També amb una gran habilitat per a transformar les seues narracions en una posada en escena entretinguda i creativa en la qual sempre busca la participació del públic.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!