‘Oh! La Cultura’ plena de teatre i circ el Passadís de les Arts

sonata circus

Oh! La Cultura, programació impulsada per l’Institut Valencià de Cultura (IVC) paral·lela a la seua activitat habitual, inclou el públic familiar i infantil en el seu tardor. Ho fa amb tres propostes de teatre entre el 18 i el 20 de setembre. Totes les activitat són amb entrada lliure, pero cada espectacle tindrà un aforament limitat de 150 persones, per la qual cosa es recomana anar amb temps suficient, i es desenrotllaran en el Passadís dels Arts (Parc Ribalta) de Castelló.

La companyia Xarop Teatre interpretarà El Pirata Barba el divendres 18 de setembre. Aquesta obra teatral relata la competició entre el senyor Mirabet i el Pirata Barba per trobar un tresor que teòricament es troba ocult a les Illes Columbrets. Aquesta història compta amb viatges amb vaixell, monstres marins, lluites amb espases i un llarg etcètera d’aventures pirates. La direcció del Pirata Barba és a càrrec de Carles Benlliure Bou.

 • Dia: 18 de setembre
 • Hora: 19.00
 • Duració: de 19.00 a 19.50
 • Públic: a partir de 4 anys

Pirata-Barba-7-1

La segona cita infantil de Oh! La Cultura tindrà lloc l’endemà al matí. La Troupé Malabó ens presentarà Sonata Circus, un espectacle que combina circ i música per a narrar-nos la història de dos artistes que lluiten per aconseguir l’èxit: Rebeco, un maldestre artista de circ encarnat per Sergio Chaves; i Coral, una bella cantant soprano interpretada per Silvia Queralt.

 • Dia: 19 de setembre
 • Hora: 12.00
 • Públic: infantil

Eixa mateixa vesprada, la companyia argentina de Federico Menini, El Fedito, portarà al Passadís dels Arts una obra de teatre basada en l’art circense del malabarisme. Oyun, que significa ‘joc’ en turc, és el títol d’aquesta funció en la qual qualsevol objecte quotidià (olles, culleres, entenimentades pilotes…) es converteix en una eina per a desenvolupar malabarismes. Aquest espectacle és un constant desafiament a la gravetat en el qual s’afig una dosi d’humor per a entretindre i divertir al públic.

 • Dia: 19 de setembre
 • Hora: 19.00
 • Duració: de 19.00 a 19.40
 • Públic: familiar
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!