El circ entra per la porta gran a plaça de bous d’Orpesa de la Mar

_MG_7427

Arena Circus és un festival que se celebrarà entre l’11 i 13 de setembre amb tres espectacles circenses que començaran a les 20.00. Les famílies d’Orpesa de la Mar podran acudir de manera gratuïta a la plaça de bous perquè els seus fills gaudisquen d’Arena Circus. La regidora de Turisme ha confessat que s’ha triat aquest emplaçament taurí per a poder garantir el distanciament social entre els espectadors.

Si pretens assistir a alguna de les tres funcions circenses que s’han organitzat per a aquest cap de setmana, hauràs de reservar seients telefonant al 964 312 320 o de manera presencial en l’Oficina de Turisme. Des de Espai Menut insistim en l’obligació d’utilitzar la màscara durant el desenvolupament de les funcions circenses, així com de respectar la distància de seguretat amb la resta d’assistents que no formen part del nucli de convivència.

capicua

Filibusters dels tarragonins Mortadelo & Manzani és la funció amb la qual arrancarà Arena Circus el divendres 11 de setembre. En aquest temerari número de circ i clown s’executaran tècniques de funambulismo sobre un fi cable i a través d’un cércol de foc, així com arriscades acrobàcies individuals i en parella.

Al següent dia (dissabte 12 de setembre) la plaça de bous rebrà la visita de Capicúa, una companyia que es va fundar en 2009 per tres alumnes de l’Escola de circ Rogelio Rivel de Barcelona. Capicúa oferiran un espectacle de 50 minuts dirigit per a tots els públics. Koselig és el títol d’aquesta funció en la qual es combinen diferents disciplines com són el circ, el teatre, l’humor i la màgia.

Arena Circus s’acomiadarà d’Orpesa De la Mar de la mà de la companyia Maintomano amb Sense Por. Aquesta representació, interpretada per Morgane Jaudou i Marcos Rivas, té una duració de 55 minuts i està recomanada per a xiquets i xiquetes a partir de 7 anys. Sense Por gira entorn a la concepció d’aquest sentiment i la manera de com superar-lo a través de l‘execució d’acrobàcies sobre escales i objectes escènics col·locats de manera estratègica.

maintomano

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!