Teatre Principal, Auditori i Museu de Belles Arts de Castelló, els refugis culturals per a totes les edats

vuelos

En aquest inici d’hivern que coincideix desafortunadament amb l’arribada d’una tercera onada de contagis en el nostre territori, les institucions com l’Institut Valencià de Cultura es mantenen com les principals promotores d’activitats culturals. I no sols per a adults: la programació infantil i familiar aguanta el pols a Castelló per a treure un somriure als més menuts i regalar un respir als majors. Durant els pròxims tres mesos, trobem una diversa programació per a tots els públics que inclou teatre, dansa, música i contacontes.

TEATRE PRINCIPAL

Teatre Gorakada: El viaje de Ulises

El diumenge 24 de gener a les 18.00 els més menuts podran descobrir la història universal de l’Odissea amb El viaje de Ulises. Amb aquest espectacle per a majors de 6 anys, els teus fills i filles coneixeran la història d’Odisseu, el seu desafiament als déus de l’Olimp i el seu viatge tortuós pel Mediterrani per a arribar a Ítaca. El preu de l’entrada per a gaudir d’aquesta adaptació familiar del famós poema d’Homer són 4 euros.

La Maquiné: Acrobata y Arlequín

L’òpera i el circ per a públic familiar s’acosten aquest hivern al Teatre Principal amb l’espectacle Acróbata y Arlequín. En aquesta obra per a majors de 7 anys, coneixerem la història de Pablo: un jove captaire la vida del qual canvia radicalment quan el circ arriba a la seva ciutat. A més de combinar l’univers cubista de Picasso amb la música, la representació ha guanyat diversos reconeixements com el Premi al millor espectacle infantil i familiar de la Fira de Teatre de Castella i Lleó en 2019. La funció d’Acróbata y Arlequín serà el dissabte 20 de febrer a les 18.00 i el preu de l’entrada són 4 euros.

Aracaladanza: Vuelos

El Teatre Principal finalitzarà la seva programació familiar amb Vuelosper 4 euros per entrada. El dissabte 27 de març, els pintorescos invents del renaixentista italià Leonardo da Vinci seran utilitzats com a inspiració en aquest espectacle de dansa per a majors de 5 anys.

AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS

Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics: La vida és una festa

La vida és una festa serà l’espectacle encarregat d’iniciar la programació familiar en l’Auditori i Palau de Congressos d’aquest hivern. El diumenge 31 de gener, els majors de 4 anys podran cantar i gaudir de la música amb aquesta actuació del grup del cantant infantil Dani Miquel. El preu per entrada serà de 4 euros.

Teatre Espanyol & Manodesanto Teatre: Beethoven#ParaElisa

En aquest espectacle per a majors de 7 anys, els més menuts podran conèixer l’enamorament de Beethoven per Teresa Malfatti i la creació d’una de les obres més emblemàtiques del músic: “Per a Elisa”. També per 4 euros per entrada, els teus fills i filles descobriran de manera divertida la música del gran compositor alemany el diumenge 7 de febrer a les 18.00.

beethoven para elisa

L’Horta Teatre: Horta

En Horta, Jona i Esther hauran de despertar la terra com els van ensenyar els seus avis per a així poder treure els seus fruits i els seus secrets. La funció d’aquesta obra teatral per a xiquets entre 3 i 7 anys serà el diumenge 28 de febrer a les 12.00 i a les 17.30. L’aforament d’aquest espectacle estarà limitat a 50 espectadors i el preu per entrada són també 4 euros.

MUSEU DE BELLES ARTS

Històries a cau d’orella

El Museu de Belles Arts també oferirà activitats per als més menuts com Històries a cau d’orella, un cicle de tres sessions gratuïtes de contes per a majors de 4 anys. La primera funció serà el dissabte 16 de gener a les 12.00 amb “Cuentos con pan y pimientos” de la contacontes Aurora Moroto. La resta d’audicions seran a la mateixa hora els dissabtes 13 de febrer i 13 de març amb les narradores Núria Urioz i Alicia Bululú.

musoundbabies

Musoundbabies

Els dissabtes 6 de febrer i 6 de març a les 11.30, els bebès de 0 a 3 anys (acompanyats per un adult durant tota l’activitat) podran experimentar la seva primera visita a una exposició juntament amb una experiència musical. Musoundbabies és una activitat didàctica gratuïta de 35 minuts en la qual es combinen les belles arts amb les tècniques d’educació musical.

Dibujando abrazos

El Museu de Belles Arts finalitzarà la seva programació familiar d’aquest hivern amb Dibujando abrazos: dos tallers simultanis de dibuix en els quals tota la família podrà experimentar de manera gratuïta amb tècniques com el cubisme. L’activitat es realitzarà els dissabtes 6 i 20 de març amb la sessió “Joc de construcció cubista” d’11.00 a 13.30 i “Siluetes de vidre” a les 12.00.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!